• Αγγλικα

Παρουσίαση προϊόντων απο την ΑΡΤΙΖΑΝ στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων

Τη Δευτέρα 11/02/2019 δύο συνεργάτες της ΑΡΤΙΖΑΝ μαζί με τη στήριξη έμπειρων πωλητών της Φ.ΚΑΖΙΑΝΗΣ Α.Ε. παρουσίασαν στη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων αρκετά νέα προιόντα γύρω από το χώρο του αρτοποιείου/ζαχαροπλαστείου.

Πιο συγκεκριμένα, ο καταρτισμένος τεχνικός και σύμβουλος Αρτοποιίας της ΑΡΤΙΖΑΝ, Βαγγέλης Φεύγας έφτιαξε πεντανόστιμο οκτάσπορο ψωμί, με το ειδικό για αυτό μίγμα και αφράτο και
μυρωδάτο ψωμί μπριός το οποίο γέμισε με πραλίνα. Έδειξε ακόμη, πως φτιάχνονται ψωμάκια σε σχήμα μαργαρίτας ή σε σχήμα από δάκρυ ενώ παράλληλα η Μαρία Σιμα ανέλυε διαφόρων τύπων λιπαρά.

Όσοι παρευρέθηκαν στην επίδειξη, μαθητές ή σέφ, είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν καλύτερα τη Νέα Φυτίνη της ΑΡΤΙΖΑΝ ( εξαιρετικό άρωμα και γεύση βουτύρου με σπυρωτή υφή), τη μαργαρίνη ΦΡΕΣΚΟ ( λευκό χρώμα και φίνο άρωμα ιδανικό για βουτήματα και για κάθε χρήση στη ζαχαροπλαστική), τη μαργαρίνη ΒΑΚΕ FRESH ( ιδανική για κέικ, τάρτες, βουτήματα) και το μαργαρινοβουτυρο IDEALE CAKE ( εξαιρετικό άρωμα και γεύση, κατάλληλο για ζαχαροπλαστική χρήση, για κρέμες, κέικ, βουτήματα και ζύμες – με 20% βούτυρο φερμεντε και κρέμα γάλακτος).

Ο ενθουσιασμός στα μάτια των παιδιών αλλά και των έμπειρων σέφ ήταν ξεκάθαρος, η επίδειξη στέφθηκε με επιτυχία και εμείς σαν εταιρεία έχουμε παραπάνω κίνητρα για να μη σταματήσουμε ποτε να εξελισσόμαστε. Παρακάτω ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.