• Αγγλικα

Σεμινάρια ΑΡΤΙΖΑΝ/ΑΚΤΙΝΑ - Αθήνα Ιανουάριος 2020

Το διάστημα 24-28/01/2020 οι πωλητές της εταιρείας μαζί με τον ιδιοκτήτη κο Καζιάνη Θέμη μετέβησαν στην Αθήνα με σκοπό την παρακολούθηση σεμιναρίων ζαχαροπλαστικής και αρτοποιίας.
Οι εταιρείες που μας φιλοξένησαν ήταν η ΑΡΤΙΖΑΝ και η ΑΚΤΙΝΑ, δύο κορυφαίες εταιρείες του χώρου που με τα προϊόντα τους δίνουν λύσεις και εξυπηρετούν από το εστιατόριο και το ξενοδοχείο μέχρι το πιο απαιτητικό ζαχαροπλαστείο ή φούρνο.

Κοντά μας αυτό το πενθήμερο βρίσκονταν έμπειροι τεχνικοί γεμάτοι διάθεση να ακούσουν τις απορίες μας και τους προβληματισμούς μας ενδεχομένως, τις τάσεις της Κερκυραϊκής αγοράς και τις ανάγκες των πελατών μας. Μας παρουσίασαν καινούργιες συνταγές, νέες τεχνικές, μας ”γέμισαν” πληροφορίες τις οποίες με τη σειρά μας τις προσαρμόζουμε στις απαιτήσεις των πελατών μας για είμαστε όσο το δυνατόν πιο αντάξιοι στις προσδοκίες τους. Φυσικά, την ”παρέα” μας συμπλήρωναν πωλητές την ΑΚΤΙΝΑ και της ΑΡΤΙΖΑΝ για να ”δέσει το γλυκό” και να ολοκληρωθεί η συνταγή.

Με μεγάλη βεβαιότητα πρέπει να σημειωθεί ότι γευτήκαμε τα πάντα, κατανοήσαμε κάθε νέα και ”πειραγμένη” γεύση και μάθαμε πολλές νέες συνταγες με τις παραλλαγές τους. Στόχος μας: ακόμα καλύτερα αποτελέσματα για το 2020 και φυσικά, όπως αποδεικνύουμε κάθε χρόνο τα τελευταία 30 χρόνια της παρουσίας μας, καμία διάθεση για εφησυχασμό αλλά δίψα για μάθηση και διεύρυνση της γνώσης και της εμπειρίας μας γύρω από το HO.RE.CA.
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό.