• Αγγλικα

3π Βιομηχανία Τροφίμων

Από την Καρδίτσα…

Η εταιρία παραγωγής έτοιμων αλειφομένων σαλατών, dressings, sauces και σαλτσών με τον διακριτικό τίτλο 3π είναι μία από τις ανερχόμενες βιομηχανίες τροφίμων στην Καρδίτσα και στην ελληνική επικράτεια. Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1998. Αρχικά λειτούργησε παράγοντας ποσότητες από έναν σχετικά μικρό αριθμό προϊόντων. Το 2001 έγινε αγορά οικοπέδου με σκοπό τη δημιουργία εγκαταστάσεων για να στεγασθεί η συνεχώς αυξανόμενη παραγωγική διαδικασία της επιχείρησης. Εκτός από την αύξηση στον όγκο παραγωγής σημαντική ήταν η αύξηση στα είδη των προϊόντων που παρήγαγε η επιχείρηση. Το 2004 οι νέες εγκαταστάσεις της επιχείρησης ολοκληρώθηκαν και η νέα γραμμή παραγωγής άρχισε να λειτουργεί δίνοντας νέα δυναμική στην επιχείρηση.

Το 2006 δημιουργείται υποκατάστημα στον Βόλο, με ολοκληρωμένο δίκτυο διανομής, και σκοπό την εξυπηρέτηση της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας. Η συνεχής αύξηση των αναγκών τροφοδοσίας παραγόμενων προϊόντων και εμπορευμάτων στην αγορά της Μαγνησίας δημιούργησε την ανάγκη, το 2014, για μετεγκατάσταση του υποκαταστήματος σε μεγαλύτερους χώρους και η εταιρία προχώρησε στη δημιουργία νέου υποκαταστήματος στη ΒΙ.ΠΕ. Βόλου. Για την κάλυψη των αναγκών της Νοτίου Ελλάδας, των νησιωτικών συμπλεγμάτων, Αιγαίου-Κυκλάδων-Δωδεκανήσων-Κρήτης και Ιόνιων νησιών όπως και για την ανάγκη κάλυψης των απαιτήσεων τροφοδοσίας καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής η εταιρία προχωρά, το 2012, στη δημιουργία υποκαταστήματος με σκοπό την εξυπηρέτηση της μεγάλης αυτής αγοράς.

Το 2015, η συνεχής αύξηση της ζήτησης των παραγόμενων προϊόντων της, οδηγεί την 3π στη δημιουργία νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων. Η 3π υπόσχεται \Η 3π εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων της και προχωρά στη στελέχωση και αναβάθμιση του προσωπικού της. Αυξάνει το στόλο φορτηγών- αυτοκινήτων, για την συνεπή και γρήγορη διανομή προς εξυπηρέτηση των πελατών της. Το χαρτοφυλάκιο των παραγόμενων κωδικών της σε σαλάτες, sauces, dressings, αρτύματα και σάλτσες αναπτύσσεται συνεχώς, σε διάφορες συσκευασίες που απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες μαζικής εστίασης και ΗΟ.RE.CA. (fast food, ουζερί, ταβέρνες, creperie, snack bar, cafe, catering, ξενοδοχεία κλπ.)

Επόμενος στόχος της 3Π είναι η επέκτασή της σε νέες αγορές. Η δημιουργία της νέας σειράς προϊόντων SO&JO, σε συσκευασία 200 γρ, έχει ως στόχο την παρουσίαση της στα ράφια των Super Markets αλλά και στην αγορά του εξωτερικού. Παράλληλα η 3Π αυξάνει τις πωλήσεις της στο κομμάτι των εξαγωγών που πραγματοποιεί ήδη σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.