
Υλικά
- 1 συσκευασία σταγόνες κουβερτούρας ΙΟΝ
- 200 γρ. αμυγδαλόπαστα
- Γλυκό του κουταλιού λεμόνι
- Κακάο ΙΟΝ
Εκτέλεση
- Ανοίγουμε με τον πλάστη την αμυγδαλόπαστα και την χωρίζουμε σε 16 κομμάτια.
- Βγάζουμε 2 κομμάτια από το γλυκό λεμόνι και το αφήνουμε να στραγγίξει από το σιρόπι και τις κόβουμε σε 16 κομμάτια.
- Κλείνουμε σε κάθε κομμάτι αμυγδαλόπαστας ένα κομμάτι λεμόνι και πλάθουμε δίνοντας σχήμα μικρού αχλαδιού.
- Λιώνουμε τις σταγόνες κουβερτούρας και καλύπτουμε τα σοκολατάκια μας, τα οποία τοποθετούμε σε αντικολλητικό χαρτί και τα αφήνουμε μέχρι να σταθεροποιηθεί η κουβερτούρα.
- Πασπαλίζουμε με κακάο και διατηρούμε εκτός ψυγείου.
Tips
- Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε οποιοδήποτε γλυκό του κουταλιού ή κερασάκια μαρασκίνο.
