• Αγγλικα
super-market-kazianis-kerkyra-00135

Κοινωνική Ευθύνη

Ευθύνη και προσφορά στην κοινωνία

H εταιρεία Φ.ΚΑΖΙΑΝΗΣ Α.Ε. προσπαθεί για το κοινωνικό σύνολο φροντίζοντας για το κάθε άτομο ξεχωριστά. Το προσωπικό και τα στελέχη μας είναι υπεύθυνα και ευαισθητοποιημένα άτομα τα οποία νοιάζονται για το συνάνθρωπο και δραστηριοποιούνται με σκοπό την προσφορά στην κοινωνία. Σε ένα κλίμα, λοιπόν, άψογης συνεργασίας, ισότητας και ισοτιμίας προσπαθούμε καθημερινά για την προώθηση της κοινωνικής αλληλεγγύης και του ανθρωπισμού. Αξίες για τις οποίες στις μέρες μας πρέπει να προσπαθούμε για να τις κρατήσουμε αναλλοίωτες.

Η εταιρεία, όσο το δυνατόν συχνότερα, διοργανώνει εθελοντικές δράσεις πάντοτε με απαράμιλλη προθυμία και χαρά. Μας αρέσει να προσφέρουμε και όπου μπορούμε να βοηθάμε. Τελευταία, οργανώσαμε μέσω των σούπερμαρκετ  μας προσφορά στο ‘Χαμόγελο του Παιδιού’, για το οποίο οι καταναλωτές σε συνεννόηση με εμάς συγκέντρωσαν μία πληθώρα αγαθών, από είδη πρώτης ανάγκης μέχρι απορρυπαντικά και καθαριστικά. Επίσης, πολλές φορές τα στελέχη και το προσωπικό έχουμε προσφέρει είδη ρουχισμού και ότι άλλο μας έχει ζητηθεί για να καλύψουμε ανάγκες συνανθρώπων μας. Ακόμη, έχουμε συνδράμει οικονομικά για την εκκλησία η οποία με τη σειρά της στηρίζει τους άπορους και τους μη έχοντες. Επιπρόσθετα, προσφέρουμε κατά καιρούς αίμα και σκοπεύουμε πολύ άμεσα να δημιουργήσουμε τη δική μας τράπεζα αίματος, η οποία ανά πάσα στιγμή θα μπορεί να χαρίσει ελπίδα και ζωή. Δεν επαναπαυόμαστε, δε μένουμε στις λέξεις αλλά προχωράμε έμπρακτα. Όσο μπορούμε θα προσφέρουμε γιατί τελικά αυτό μετράει, αυτό μας γεμίζει και μας ολοκληρώνει.

Στηρίζουμε κοινωνικές πρωτοβουλίες, όπως είναι αυτή του κοινωνικού παντοπωλείου και συσσιτίου. Αυτές οι κοινωνικές δομές βοηθούν άπορες οικογένειες παρέχοντας δωρεάν είδη παντοπωλείου, κατεψυγμένα προϊόντα, ρούχα, είδη οικιακού εξοπλισμού, είδη καθαριότητος και παιχνίδια. Εμείς βρισκόμαστε κοντά τους παρέχοντας δωρεάν όλα τα παραπάνω αγαθά πάντα με τη μεγαλύτερη ευχαρίστηση και ηθική  ικανοποίηση. Διοργανώνουμε, ακόμη, εράνους και καλούμε τους συνανθρώπους μας να συμμετέχουν και να συνδράμουν αποτελεσματικά. Για την εταιρεία μας, αυτό είναι κοινωνική ευθύνη!