• Αγγλικα
super-market-kerkyra-business

Προσωπικό

Πάνω από όλα ο άνθρωπος

Η εταιρεία Φ.ΚΑΖΙΑΝΗΣ Α.Ε. φροντίζει να δημιουργεί ένα φιλικό κλίμα συνεργασίας, στο οποίο οι εργασιακές συνθήκες τόσο για τα στελέχη όσο και για εργαζομένους να είναι ιδανικές, αρμονικές και κατάλληλες για παραγωγικότητα, δημιουργικότητα και έμπνευση.

Η εταιρεία μας πλαισιώνεται από ικανούς και έμπειρους συνεργάτες, οι οποίοι αντεπεξέρχονται άψογα στα εργασιακά τους καθήκοντα με συνέπεια και σεβασμό προς το συνάδελφο.

Από το έτος ίδρυσης μας μέχρι και σήμερα, μεριμνούμε ώστε να μην υπάρχει άγχος και πιέσεις κατά την εργασία των ανθρώπων μας, εκμετάλλευση των ατομικών δεξιοτήτων ή εργασία πάνω από αυτό που ορίζει ο νόμος. Γνωρίζουμε πολύ καλά ότι η απόδοση και η αποτελεσματικότητα μας σαν επιχείρηση εξαρτάται σχεδόν αποκλειστικά από την αποδοτικότητα των εργαζομένων της εταιρείας μας.

 
super-market-kazianis-kerkyra-00089
super-market-kazianis-kerkyra-00017

Ισότητα και ισοτιμία

Δύο αξίες διέπουν τις εργασιακές σχέσεις στην εταιρεία μας: η ισότητα και η ισοτιμία. Στην εταιρεία μας, η θέση των εργαζομένων αποτελεί μονάχα έναν τίτλο. Kανείς δεν υπερτερεί σε κάτι έναντι κάποιου άλλου.

Για εμάς, ο καθένας από τους 120 περίπου εργαζομένους είναι πολύτιμος και αποτελεί συνδετικό κρίκο για την πορεία της εταιρείας μας στο χρόνο. Η ισότιμη αντιμετώπιση των μελών μιας επιχείρησης ως προς την λήψη αποφάσεων, την επίλυση ζητημάτων ή προβλημάτων είναι ύψιστης σημασίας για εμάς.

Γνωρίζουμε πολύ καλά τόσο τις υποχρεώσεις όσο και τα δικαιώματα του προσωπικού μας και παρά τις δύσκολη οικομική συγκυρία που διανύουμε, φροντίζουμε να παρέχουμε τις καλύτερες δυνατές εργασιακές ανέσεις. Προασπίζουμε τα δικαιώματα των εργαζομένων μας και βρισκόμαστε πάντα δίπλα τους!

Ευκαιρίες για νέες θέσεις εργασίας

Το προσωπικό της εταιρείας μας είναι κυριολεκτικά μία μεγάλη οικογένεια! Σχεδόν το 70% αυτών βρίσκονται στην επιχείρηση από την ημέρα ίδρυσής της. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι αυτή δεν μπορεί να ‘αγκαλιάσει’ και άλλα άτομα, νεότερα ή όχι, αλλά πάνω από όλα με όρεξη και βλέψεις. Για αυτόν τον λόγο, δεν επαναπαυόμαστε στον τωρινό σχηματισμό προσωπικού της εταιρείας μας, αλλά αποδεχόμαστε την πρόκληση να γνωρίσουμε νέα άτομα, τα οποία με τις δεξιότητες τους και με τις προτάσεις τους, θα μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι για εσάς.

Η εταιρεία μας χρειάζεται νέα άτομα για να προοδεύσει, τα οποία με την εκπαίδευση, τα σεμινάρια, τη συμμετοχή σε εκθέσεις αλλά και κάθε τεχνική υποστήριξη από τους συνεργάτες-προμηθευτές μας θα βγουν στην αγορά εργασίας πανέτοιμοι για πρόοδο και μοναδικές εμπειρίες.

super-market-kerkyra-business