• Αγγλικα
super-market-kazianis-kerkyra-00160

Εταιρεία

Ποια είναι η επιχειρήση Φ.ΚΑΖΙΑΝΗΣ Α.Ε

Η επιχείρηση Φ.ΚΑΖΙΑΝΗΣ Α.Ε. είναι μία αμιγώς Κερκυραϊκή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στο χώρο του εμπορίου εδώ και 26 περίπου χρόνια. Η εταιρεία διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις συνολικής έκτασης 4.000 τετραγωνικών μέτρων στην ευρύτερη περιοχή του Τζάβρου, ένα δίκτυο διανομής που απαρτίζεται απο 15 φορτηγά αυτοκίνητα-ψυγεία, 6 πωλητές στη διάθεση κάθε επαγγελματία, οι οποίοι καλύπτουν γεωγραφικά όλο το Νομό, καθώς και 6 σημεία λιανικής-χονδρικής πώλησης σε επιλεγμένα σημεία του νησιού.

Η καινοτομία των τελευταίων ετών

Η εταίρεια μας , επίσης, απασχολεί πάνω από 115 εργαζόμενους, σχεδόν καθ’όλη τη διάρκεια του έτους, για τους οποίους εξασφάλιζει ποιοτικές συνθήκες εργασίας. Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός, ότι το τελευταίο έτος λειτουργεί και ως θυγατρική μίας εταιρεία λιανικού χονδρεμπορίου, η οποία προμηθεύει ολα τα μικρά σημεία λιανικής πώλησης με τρόφιμα, κατεψυγμένα προϊόντα και αναλώσιμα-καθαριστικά.

Η εξέλιξη αυτή καθιστά την εταίρεια μας πολυπαραγωγική, ενώ συμβάλλει στη δημιουργία ενός νέου κύκλου δυνατοτήτων στον τομέα του εμπορίου, ο οποίος αντεπεξέρχεται στις αυξανόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών και των συνεργατών.

Καθοριστικής σημασίας πρωτοβουλίες

Η πολυετής μας πείρα στον χώρο του εμπορίου, όπως επίσης και οι σταθερές σχέσεις εμπιστοσύνης που έχουμε αναπτύξει όλα αυτά τα χρόνια με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους στον χώρο της τροφοδοσίας και του εμπορίου (CARDINAL AE, AKTINA AE, PFS ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ FOOD SERVICE ABEE, PROCTER & GAMBLE, PREGEL, OPTIMA AE) μας δίνουν τη δυνατότητα να είμαστε ανταγωνιστικοί και συνεπείς ως προς αυτά που υποσχόμαστε στους συνεργάτες μας, στους πιο αξιόλογους επαγγελματίες του νησιού.

Παρόλα αυτά, βρισκόμαστε σε μια συνεχής εγρήγορση ως προς τη λήψη αποφάσεων και πρωτοβουλιών, οι οποίες μας κάνουν να ξεχωρίζουμε για την καινοτομία των υπηρεσιών μας και την ποιότητα των προϊόντων μας.