• Αγγλικα
super-market-kazianis-kerkyra-00150

Ιστορία

Λίγα λόγια για την εταιρεία Φ.ΚΑΖΙΑΝΗΣ Α.Ε.

Η εταιρεία Φ.ΚΑΖΙΑΝΗΣ Α.Ε. είναι μία οικογενειακή επιχείρηση, η οποία δραστηριοποιείται στον εμπορικό χώρο της Κέρκυρας τα τελευταία 26 χρόνια. Από το έτος της ίδρυσης της μέχρι και σήμερα έχει ως κύριο στόχο την κάλυψη των αναγκών της τοπικής κοινωνίας σε πρώτης ποιότητας προϊόντα, εξελιγμένα τεχνολογικά και πρωτίστως υγιεινά.

Η κύρια δραστηριότητά της είναι η εισαγωγή τροφίμων, νωπών και κατεψυγμένων προϊόντων, αλιευμάτων και γενικότερα κάθε είδους εμπορεύσιμου αγαθού. Επίσης ασχολείται με την μεταποίηση και τυποποίηση αυτών με σκοπό τη μεταπώληση. Επιπρόσθετα, μεγάλο κομμάτι της λειτουργίας της αποτελεί η διανομή των προϊόντων αυτών στο χώρο κάθε επαγγελματία – συνεργάτη.

super-market-kazianis-kerkyra-00136
super-market-kazianis-kerkyra-00147

Η πορεία της στον χρόνο

Η αρχική δραστηριότητα της εταιρείας Φ.ΚΑΖΙΑΝΗΣ Α.Ε. ήταν η εμπορία προϊόντων αυγού και για να είμαστε απόλυτα σαφείς μόνο ενός κωδικού, του φρέσκου. Ξεκίνησε, λοιπόν, πουλώντας μόνο έναν κωδικό και όσο αυξάνονταν η ζήτηση από τους επαγγελματίες για προϊόντα, η γκάμα όλο και εμπλουτίζονταν.

Σήμερα, υπολογίζεται ότι η εταιρεία διαθέτει περίπου 28.000 ενεργούς προς πώληση κωδικούς παραμένοντας ταυτόχρονα σε μία διαρκή εγρήγορση και διαρκή αναζήτηση προϊόντων εξελιγμένων που καλύπτουν κάθε σας ανάγκη και ταιριάζουν απόλυτα στις προτιμήσεις σας.

Στόχοι και αξίες

Αποστολή της εταιρείας μας είναι η κάλυψη όλων των αναγκών μιας επιχείρησης σε τρόφιμα, νωπά και κατεψυγμένα προϊόντα, πρώτες ύλες ζαχαροπλαστικής, αναλώσιμα, απορρυπαντικά-καθαριστικά και εξειδικευμένα αγαθά. Με γνώμονα την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση κάθε επιχείρησης , είτε εστιατορίου, είτε καφέ-μπαρ, ζαχαροπλαστείου ή ξενοδοχείου, προχωράμε με σκοπό να γινόμαστε ολοένα και πιο συνεπείς.

Υπογραμμίζουμε τη σημασία της οργάνωσης και της ακρίβειας στον χρόνο, και με αυτόν τον τρόπο, αποδεικνύουμε συνεχώς τον σεβασμό μας προς τους συνεργάτες μας. Για εμάς, οι συνεργάτες μας είναι ο πλούτος και η περιουσία μας και για την εξυπηρέτηση αυτών θα προσπαθούμε όλο και περισσότερο!

super-market-kazianis-kerkyra-00022