• Αγγλικα
super-market-kazianis-kerkyra-00170

Δράση Συνεισφοράς στο «Χαμόγελο του Παιδιού»

Όλοι χρειαζόμαστε βοήθεια κάποια στιγμή

Ίσως από τις πιο αξιόλογες, αν όχι η πιο αξιόλογη δράση που έχουμε πραγματοποιήσει ως ομάδα, ήταν αυτή της προσφοράς και συνεισφοράς στο «Χαμόγελο του Παιδιού». Η εταιρεία Φ. ΚΑΖΙΑΝΗΣ Α.Ε. ήταν ανέκαθεν ευαισθητοποιημένη στα ιδιαίτερα κοινωνικά ζητήματα και αναγνωρίζει ότι οφείλει και αυτή, ως ομάδα ατόμων με κοινωνικές ανησυχίες, να συνεισφέρει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Έτσι, λοιπόν, ζητήσαμε από τους καταναλωτές μας, για ένα διάστημα τριών εβδομάδων  να συγκεντρώσουν σε τοποθετημένα καλάθια εντός των καταστημάτων μας τρόφιμα, απορρυπαντικά και πολλά άλλα αγαθά για το «Χαμόγελο του Παιδιού».

Εμείς αυτό που θα κάναμε στο τέλος του διαστήματος αυτού θα ήταν να τα διπλασιάζαμε ώστε να ενισχύσουμε ακόμα περισσότερο τα παιδάκια του «Χαμόγελου». Καταφέραμε, έτσι, με ποιοτικά και επιλεγμένα προϊόντα να χαρίσουμε στους μικρούς μας φίλους τα πιο δυνατά χαμόγελα και να προσφέρουμε φωτεινές στιγμές.

Για την εταιρεία και τους ανθρώπους μας δεν θα μπορούσε να υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή! Ήταν μια μέρα χαράς και δυνατών συναισθημάτων την οποία δε θα ξεχάσουμε ποτέ.

Παρόλα αυτά, δεν επαναπαυόμαστε αλλά δεσμευόμαστε να βοηθούμε τον συνάνθρωπο ανά πάσα στιγμή. Δημιουργούμε ευκαιρίες, τις αξιοποιούμε και αποβλέπουμε σε ένα μέλλον, όπου το «εμείς» θα έχει αντικαταστήσει το «εγώ».  Η εταιρεία, εξάλλου, από το έτος ίδρυσης της μέχρι και σήμερα, διενεργεί σε εθελοντικό επίπεδο και διαθέτει μεγάλο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, την οποία σέβεται και προωθεί για το κοινωνικό καλό.

Για αυτό τον λόγο, σας καλούμε να συμμετέχετε και εσείς στις επόμενες συλλογικές μας δράσεις, καθώς όλοι μαζί μπορούμε καλύτερα. Ας χαρίσουμε ευτυχία όπου και με όποιον τρόπο μπορούμε. Το μόνο που θα καταφέρουμε είναι να γίνουμε καλύτεροι άνθρωποι!