Υλικά
- 120 γρ. Peanut Butter
- 120 γρ. βούτυρο
- 100 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
- 100 γρ. μαύρη ζάχαρη
- 1 αβγό large
- 3 γρ. baking powder
- 3 γρ. baking soda
- 2 γρ. αλάτι ψιλό
- 180 γρ. κουβερτούρα drops
- 260 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
Εκτέλεση
- Στον κάδο του μίξερ με το φτερό αφρατεύουμε το φυστικοβούτυρο, το βούτυρο και τα 2 είδη ζάχαρης.
- Προσθέτουμε το αβγό σε χαμηλή ταχύτητα.
- Ανακατεύουμε μαζί το αλεύρι, το baking powder, τη baking soda και το αλάτι και τα ρίχνουμε πάλι σε χαμηλή ταχύτητα στο μίξερ, μέχρι να ενσωματωθούν.
- Αφαιρούμε τον κάδο και με μία μαρίζα προσθέτουμε τα drops κουβερτούρας.
- Στρώνουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί και κόβουμε τη ζύμη με κουτάλι της σούπας, αφήνοντας 6 εκατοστά κενό γύρω γύρω.
- Ψήνουμε στους 200 °C για περίπου 15′ και κρυώνουμε σε σχάρα.