Pork tonkatsu rice bowl

Υλικά

  • 500 γρ. χοιρινό λαιμό ή πανσέτα κομμένο σε λωρίδες
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 200 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 1 μεγάλο αυγό (χτυπημένο)
  • 200 γρ. Cardinal Panko – Ψίχουλα ψωμιού Cardinal
  • Kikkoman Tonkatsu Sauce – Cardinal
  • Ηλιέλαιο για τηγάνισμα
  • 400 γρ. ρύζι ατμού – Cardinal
  • 200 – 300 γρ. ψιλοκομμένο λευκό και κόκκινο λάχανο για το σερβίρισμα.

Εκτέλεση

  1. Αλατοπιπερώνουμε και κόβουμε λωρίδες το καλά στεγνωμένο χοιρινό.
  2. Περνάμε τα κομμάτια πρώτα από το αλεύρι, μετά από το αυγό (χτυπημένο) και έπειτα από το Panko.
  3. Τηγανίζουμε στους 160 °C για λίγα λεπτά, ώσπου να πάρουν χρυσαφένιο χρώμα.
  4. Σερβίρουμε πάνω σε ρύζι ατμού και γαρνίρουμε με Kikkoman Tonkatsu Sauce.
  5. Προαιρετικά προσθέτουμε ψιλοκομμένο λάχανο ή κάποια γαρνιτούρα της επιλογής μας.
Πηγή: http://www.learntowok.gr/