• Αγγλικα

Συνεργασία με άρωμα Ιταλίας, Aromitalia.

Gelato

ένα οικογενειακό πάθος το οποίο περνάει από γενιά σε γενιά χάρη στην κοινή παράδοση και τη συνεχή επιδίωξη της τελειότητας. Επενδύουμε  αρκετό χρόνο στην επιλογή των πρώτων υλών, αναμειγνύοντας τες και χρησιμοποιώντας τες ώστε να ενισχύσουν την συμπληρωματικότητα τους αργά και σταθερά ώστε να καταλήξει σε συνταγή αυτή η ευαίσθητη καινούρια ισορροπία.

Θα θέλαμε να επισημάνουμε, και είμαστε υπερήφανοι για αυτό, ότι τα προϊόντα μας δημιουργούνται ξεκινώντας από φρούτα, φράουλες, φουντούκια, φιστίκια, κουκουναριά, κακάο και από όλα αυτά τα συστατικά επιλέγουμε με προσοχή την ποιότητα και τους καλύτερους τύπους.

Κάνουμε αυτή τη δουλειά για 70 χρονιά, διατηρώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τους προμηθευτές μας για δεκαετίες και μοιραζόμαστε μαζί τους το ενδιαφέρον για την ποιότητα των κοινών μας προϊόντων.

Η διατήρηση των παλιών συνταγών και η ποιότητα του ιταλικού παγωτού, η συνέχιση αυτής της δουλειά ώστε να μην χαθεί η τεχνογνωσία, είναι η υπόσχεση και η συμφωνία που κάνουμε με τους πελάτες μας.

Gelato φτιαγμένο στο Τορίνο

Σιωπηλό και με πείσμα, όπως η πόλη του Τορίνο, το Aromitalia και το ιταλικού τύπου παγωτό της, για περισσότερο από μισό αιώνα προκάλεσε την εκτίμηση, το σεβασμό και το ενδιαφέρον των παρασκευαστών παγωτού παγκοσμίως.

Ενήμερη των δυσκολιών μιας αρχαίας τέχνης, όπου ο παγωτοποιός κερδίζει την επιτυχία με την αφοσίωση στην ποιότητα του παγωτού που πουλάει, η Aromitalia πάντα επιδίωκε στα προϊόντα της την ευαίσθητη ισορροπία μεταξύ της ευκολίας χρήσης και της ευσυνείδητης προσοχής που προέρχεται από την εμπειρία κατανάλωσης παγωτού φτιαγμένου στην Ιταλία.

Η Aromitalia με την πάροδο του χρόνου συνεχώς παράγει πρωτοποριακά προϊόντα, έχει καταφέρει με επίπονη ερεύνα την τελειότητα των πρώτων υλών και τον επιδέξιο συνδυασμό τους, δημιουργώντας μια επικερδή συνεργασία στις συνταγές κατευθείαν με τους παρασκευαστές παγωτών.

Ιδιαίτερα στις ξένες αγορές, όπου οι πελάτες δεν βοηθιούνται αρκετά, η  πολιτική της Aromitalia να προσεγγίσει τον παρασκευαστή παγωτού και να τον βάλει στην κουλτούρα και την επιχειρηματικότητα του ιταλικού παγωτού αποτελεί ξεκάθαρο χαρακτηριστικό της.