Με επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή μας στο μεγάλο event κρασιού, “Οινοδιαδρομές 2018”, στο οποίο συμμετείχαν 30 και πλέον οινοπαραγωγοί και πάνω από 1000 επισκέπτες. Εκεί, η εταιρεία μας με τα προϊόντα της αλλά και με την καθοδήγηση της Λέσχης Αρχιμαγείρων Κέρκυρας παρουσίασε έναν πλούσιο μπουφέ που περιλάμβανε:
- Mπρουσκετάκια με καπνιστή γαλοπούλα και αβοκάντο.
- Μπρουσκέτα απο spelt πατζαριού δομημένη με μοσχαρίσιο και χοιρινό νούμπουλο Κέρκυρας, φιλέτα ελιάς και ντοματίνια.
- Μπρουσκετάκια από Μεσογειακό άλειμμα Ελληνικής γαρίδας, με κάπαρη, πολτό ελιάς, ρίγανη, θυμάρι, ελαιόλαδο και βαλσάμικο πορτοκαλιού.
- Για τα μπρουσκετάκια χρησιμοποιήθηκαν Γαλλική μπαγκέτα μαύρη και λευκή, μπαγκέτα rustic λευκή, spelt από πατζάρι και chia με κολοκυθόσπορο.
- Σούπα Ελληνική με πούλπα τομάτας Perfetto, κενελ φέτας και κρουτόν.
- Mini Black Angus Burger σε αφράτο ψωμάκι με καραμελωμένα κρεμμύδια, πίκλες και σάλτσα λιωμένου cheddar της El Sabor.
- Black Angus Rib eye steak με την διακριτική γέυση μιας κλασικής σάλτσας bearnaise.
- Αλμυρή τάρτα με φρέσκα μανιτάρια Scelta Ecopouch, θυμάρι, λουίζα,γιαούρτι και λουκάνικο γραβιέρας.
- Ελληνική Γαρίδα σε κρούστα καταΐφι πάνω σε μαρμελάδα Κερκυραϊκής συκομαϊδας.
Το εγχείρημα για ακόμη μια χρονιά είχε επιτυχία και η βραδιά ήταν κυριολεκτικά μία γιορτή.