Μπρουσκέτα με φέτα, σπανάκι και σουσάμι

Υλικά

  • 1 ciabatta κομμένη σε φέτες 1,5 εκ. – ΑΡΤΙΖΑΝ «Maxi Bocata»
  • 3 κ.σ. ελαιόλαδο – Έξτρα παρθένο «Κρητικοί Ελαιώνες»
  • 350 γρ. τυρί φέτα – Γρεβενών Σιαφαρίκας
  • 1,5 κ.σ. Kikkoman Teriyaki Sauce Toast Sesame – Cardinal
  • 1 χούφτα baby σπανάκι
  • 1 κ.σ. καβουρδισμένο σουσάμι
  • πιπέρι Sansho

Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο.
  2. Αναμίξετε το ελαιόλαδο με μισή κουταλιά της σούπας Teriyaki Sauce και έπειτα αλείψτε τις φέτες του ψωμιού.
  3. Ψήστε για λίγα λεπτά στο φούρνο μέχρι το ψωμί να πάρει χρώμα.
  4. Σε ένα μπολ σπάστε με τα χέρια σας τη φέτα σε μικρά κομμάτια και αναμίξετε την με την υπόλοιπη Teriyaki Sauce.
  5. Προσθέστε το σπανάκι και λίγο Sansho.
  6. Απλώστε στις φέτες ψωμιού το μείγμα της φέτας και γαρνίρετε με λίγο ψημένο σουσάμι.
Πήγη: http://www.learntowok.gr/