Υλικά
- 1 ciabatta κομμένη σε φέτες 1,5 εκ. – ΑΡΤΙΖΑΝ “Maxi Bocata”
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο – Έξτρα παρθένο “Κρητικοί Ελαιώνες”
- 350 γρ. τυρί φέτα – Γρεβενών Σιαφαρίκας
- 1,5 κ.σ. Kikkoman Teriyaki Sauce Toast Sesame – Cardinal
- 1 χούφτα baby σπανάκι
- 1 κ.σ. καβουρδισμένο σουσάμι
- πιπέρι Sansho
Εκτέλεση
- Προθερμαίνετε το φούρνο.
- Αναμίξετε το ελαιόλαδο με μισή κουταλιά της σούπας Teriyaki Sauce και έπειτα αλείψτε τις φέτες του ψωμιού.
- Ψήστε για λίγα λεπτά στο φούρνο μέχρι το ψωμί να πάρει χρώμα.
- Σε ένα μπολ σπάστε με τα χέρια σας τη φέτα σε μικρά κομμάτια και αναμίξετε την με την υπόλοιπη Teriyaki Sauce.
- Προσθέστε το σπανάκι και λίγο Sansho.
- Απλώστε στις φέτες ψωμιού το μείγμα της φέτας και γαρνίρετε με λίγο ψημένο σουσάμι.