Υλικά
- 420 γρ. Tofu – Cardinal
- 1 κολοκύθι
- 1 κόκκινη πιπεριά
- 2 καρότα
- 2 κούπες κόκκινο λάχανο κομμένο
- 1/2 κούπα κόλιανδρο
- 1/4 κούπας χοντροκομμένα φιστίκια
- Λάδι σε σπρέι
Για τη σάλτσα
- 1/3 κούπας φιστικοβούτυρο – Cardinal
- 2 κ.σ. σως σόγιας Kikkoman – Cardinal
- 1 κ.σ. χυμό lime – “Ζαφειρόπουλος” ΠΑΝ
- 1 κ.γ. Rice Vinegar
- 2 κ.σ. νερό
Εκτέλεση
- Προθερμάνετε το φούρνο στους 190 βαθμούς και στρώστε σε ένα ταψί ένα αντικολλητικό χαρτί.
- Κόψτε το tofu σε κομμάτια πάχους 2 εκατοστών και τοποθετήστε τα στο ταψί.
- Ψεκάστε το tofu με το λάδι και ψήστε το στο φούρνο για 25 – 30′ ή μέχρι να πάρουν χρώμα.
- Έπειτα αφήστε το tofu να κρυώσει.
- Σε ένα μπολ ρίξτε τα 5 υλικά για τη σάλτσα και ανακατέψτε πολύ καλά.
- Κόψτε το κολοκύθι σε λεπτές λωρίδες όπως και την πιπεριά.
- Με ένα peeler κόψτε τα καρότα σε λεπτές μακριές λωρίδες.
- Σε ένα μπολ αναμίξετε όλα τα λαχανικά.
- Προσθέστε τη σάλτσα, το tofu και τον κόλιανδρο.
- Ανακατέψετε και γαρνίρετε με τα φιστίκια.