Pad thai λαχανικών

Υλικά

  • 240 γρ. Rice Stick Noodles 3mm – Cardinal
  • 1 κολοκύθι κομμένο σε λωρίδες
  • 1 κόκκινη πιπεριά κομμένη σε λωρίδες
  • 1/2 κρεμμύδι ξερό ψιλοκομμένο
  • 3 καρότα κομμένα σε λωρίδες
  • 2 αυγά
  • 1 κ.γ. Minced Garlic
  • 3 κ.σ. Wok Oil – Cardinal
  • 1/2 κούπα φιστίκια χοντροκομμένα
  • 1/2 κούπα κόλιανδρο ψιλοκομμένο

Για τη σάλτσα

  • 4 κ.σ. Fish sauce – Cardinal
  • 2 κ.σ. Palm Sugar Cock
  • 4 κ.σ. ζωμό λαχανικών
  • 2 κ.σ. σως σόγιας Kikkoman
  • 1 κ.γ. Sriracha Sauce – Τσίλι καυτερό Cardinal
  • 1 κ.σ. Tamarind Paste

Εκτέλεση

  1. Ετοιμάστε τα noodles βάσει των οδηγιών της συσκευασίας.
  2. Σε ένα μπολ ανακατέψτε τα υλικά για τη σάλτσα.
  3. Σε ένα wok που καίει σε μέτρια φωτιά, ζεσταίνετε το λάδι και ρίχνετε τα αυγά ανακατεύοντας συνέχεια, σαν να φτιάχνατε scrambled eggs.
  4. Προσθέστε το σκόρδο, τα καρότα, το ξερό κρεμμύδι, την πιπεριά και το κολοκύθι και συνεχίστε το σοτάρισμα για 2′.
  5. Προσθέστε τα noodles, τη sauce και ανακατέψετε καλά.
  6. Σερβίρετε αμέσως γαρνίροντας με τα φιστίκια και τον κόλιανδρο.
Πηγή: http://www.learntowok.gr/