• Αγγλικα
super-market-kerkyra-aristi-allantika

ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ ΑΡΙΣΤΗ Α.Β.Ε.Ε.

ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ

Η ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ έχει ως στόχο την προσέγγιση του συνόλου των καταναλωτών, δίνοντας στα προϊόντα που προσφέρει χαρακτήρα καθημερινής διατροφής.

Δημιούργησε μια εξαιρετικά ΑΡΙΣΤΗ σχέση με τους καταναλωτές για την οποία είναι υπερήφανη. Επενδύει χρόνο και τεχνογνωσία για να έχει πρωτοποριακές και ποιοτικές προτάσεις βασισμένες στις ανάγκες των καταναλωτών της.

Η νέα Βιομηχανική εγκατάσταση της Αρίστη αλλαντικά στο Αιγάλεω Αττικής είναι 4200 τμ2, διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, πληροί δε και τηρούνται σχολαστικά, όλοι οι όροι υγιεινής παραγωγής και τεχνολογίας.

Με αριθμό έγκρισης IMP 9, διαπιστευμένοι από την TUV-AUSTRIA HELLAS με EN-ISO 220002005 και BIO Hellas για την παραγωγή βιολογικών αλλαντικών, παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας.

Σεβόμενοι το καταναλωτικό κοινό και τις διαμορφούμενες συνεχώς διατροφικές και γευστικές τάσεις παραμένουν αδιαπραγμάτευτοι στην σταθερότητα της ποιότητας των προϊόντων τους.

Με πείρα παράδοσης 4 γενεών και αξιοποιώντας την γνώση της σε ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, η Αρίστη αλλαντικά δημιούργησε κατάλογο αντίστοιχων προϊόντων (Delicatessen) που την διαφοροποιούν στον κλάδο της.

Αντιμετωπίζει το σύνολο της ελληνικής αγοράς, απευθυνόμενοι στις κατηγορίες “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ” και “ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ” (super market),με αντίστοιχες ομάδες αλλαντικών.

Ανακαλύψτε τα γευστικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα της ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ που ικανοποιούν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών καταναλωτών.

Στην ΑΡΙΣΤΗ, λοιπόν, θα βρείτε:

Μορταδέλα βρστή, με πιπέρι ή με φυστίκι, μπέικον καπνιστό πλακέ Danish Crown, μπέικον ρολέ, μπριζόλα χοιρινή καπνιστή, μπριζόλα catering, πάριζα βραστή, πάριζα catering, πάριζα τόστ, σαλάμι μπύρας, σαλάμι σουτζούκι, σαλάμι παραδοσιακό Σερρών και πεπερονέ, σαλάμι Ουγγαρίας ή σκορδάτο.

Ακόμη, φιλέτο βραστό ή καπνιστό γαλοπούλας, ρολό γαλοπούλας και φιλέτο γαλοπούλας καπνιστό οβάλ.

Μεγάλη ποικιλία σε λουκάνικα όπως Βαυαρίας, Μάνης, ταβέρνας, ριγανάτα ή σε μπουκιές. Σουτζούκι πέταλο. σαλάμι αέρος τ. Θάσου, Λευκάδος, μίνι, Hellenic, τ.Ρουμανίας, τ.Τρικάλων με πράσο.

Τέλος, διατίθενται ακόμη και προϊόντα delicatessen όπως λούτζα Κυκλαδίτικη, ψαρονέφρι χοιρινό, απάκι χοιρινό, απάκι γαλοπούλας, ψαρονέφρι με βότανα, λαιμός χοιρινός, πηχτή.