• Αγγλικα

ΑΡΤΙΖΑΝ

Η CSM Hellas είναι μέλος του πολυεθνικού ομίλου CSM Bakery Solutions, με μια εξαιρετικά ευρεία προϊοντική γκάμα. Καταξιωμένη στο διεθνή χώρο στηρίζεται στην εξειδίκευση και τεχνογνωσία των ανθρώπων της και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του πελάτη.

Στηριζόμενη σε μια πλούσια κληρονομιά εμπειριών και τεχνογνωσίας, η CSM Hellas αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία διάθεσης πρώτων υλών λιπαρών, αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής καθώς και κατεψυγμένων προϊόντων στην ελληνική αγορά. Κάθε επιπλέον χρόνο που διανύουμε, θέτει τα standards ποιότητας στην ελληνική αγορά και μένει πιστή στη διασφάλιση της ανάπτυξης και βελτιστοποίησης των προϊόντων της. Καθημερινά χιλιάδες επαγγελματίες εμπιστεύονται τα προϊόντα της CSM, προσθέτοντας γεύση και ποιότητα υπερβαίνοντας κάθε προσδοκία. Κινητήριος δύναμή της, η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών της και η πρωτοπορία στα προϊόντα. Στηρίζει τους συνεργάτες της με διαρκή και αποτελεσματική κάλυψη από το έμπειρο τεχνικό επιτελείο της.

Στόχος της είναι να διασφαλίσει ότι οι πελάτες της είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι, για να ικανοποιήσουν με την σειρά τους τις ανάγκες των πελατών τους. Για τον λόγο αυτό η CSM συνδυάζει πρώτες ύλες και την εμπειρογνωμοσύνη, παρέχοντας πολλά από τα πιο αναγνωρισμένα σήματα όπως:

 ΑΡΤΙΖΑΝ, ΟΚΤΑΣΠΟΡΟ, MARGUERITE, HENRY&HENRY, BAKER&BAKER, ULMER SPATZ,CROEXSA και άλλα.