• Αγγλικα

Μύλοι Γρεβενών Γιαννακόπουλος ΑΕ

Η εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην Ελλάδα σε μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στο 1ο χλμ Γρεβενών – Ιωαννίνων στα Γρεβενά από το 1996, κατέχοντας μία από τις κορυφαίες θέσεις στην Ελληνική αλευροβιομηχανία.

Με μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της πάνω από 40 τύπους αλεύρων εξασφαλίζοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ιδανική να καλύψει τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία αλλά και του καταναλωτή.

Η άριστη και σταθερή ποιότητα των προϊόντων διασφαλίζεται μέσω ενός άρτια εξοπλισμένου εργαστηριακού χημείου όπου γίνεται λεπτομερής παρακολούθηση σε όλα τα σταδία της παράγωγης κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής.

Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό αποτελείται από μυλωνάδες, έμπειρους τεχνολόγους τροφίμων, φροντίζοντας πάντα για τη σταθερή ποιότητα της παράγωγης της.

Η εταιρεία εφαρμόζει πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης ποιότητας συμφώνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 12000:2005, ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2009, ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008.

Με αγάπη, πίστη, όραμα και προσήλωση στη δουλεία της προχωρά μπροστά και ατενίζει το μέλλον!