• Αγγλικα

Provil

Food Service

Για περισσότερα από 20 χρόνια τώρα, το ασταμάτητο ταξίδι της Provil στο χώρο της γεύσης και των αρωμάτων εξάπτει και ανατροφοδοτεί τη φαντασία και το πάθος για τη γεύση και το άρωμα στο χώρο της σύγχρονης γαστριμαργίας.

“Ακούγοντας” τις απαιτήσεις της υψηλής μαγειρικής τέχνης στη σύγχρονη μαζική εστίαση και υποκινούμενοι από το πάθος για αυθεντικότητα, φθάνουν ως στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Το αποτέλεσμα παρουσιάζεται μπροστά σας με την πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που υπηρετεί την έμπνευση κάθε ενός που θεωρεί τον χώρο της “κουζίνας”, χώρο εφαρμοσμένης δημιουργίας με ανεξάντλητα όρια!

Οι άνθρωποι της Provil είναι απόλυτα …καλλιτεχνικοί και πάντα βέβαια άριστοι τεχνικοί. “Προικίζουν” κάθε προϊόν με τεχνογνωσία, αξιοποιούν τεχνολογία αιχμής, υιοθετούν τις πιο αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας στην παραγωγή τους. Έτσι τα προϊόντα της Provil γίνονται άλλοτε “έμπνευση” και άλλοτε πολύτιμα ‘εργαλεία’ που υπηρετούν με συνέπεια τόσο τις δικές σας αισθήσεις όσο και εκείνων τους οποίους καλείστε να σαγηνέψετε!

Κρεοπωλείο

Έχοντας μια μακροχρόνια παράδοση στη δημιουργία πρωτότυπων ιδεών και προϊόντων που απευθύνονται αποκλειστικά στην λιανική του κρέατος, προμηθεύει το σύγχρονο επαγγελματία με μια σειρά προϊόντων που ανοίγουν νέους γευστικούς ορίζοντες, προσφέροντας μοναδικές γαστριμαργικές συγκινήσεις στον τελικό καταναλωτή. Γνωρίζοντας καλά, πως μέσα σε μια αγορά ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη, όπως η αγορά κρέατος, η ποιότητα, η συνέπεια και η πρωτοτυπία είναι οι αξίες εκείνες που δημιουργούν και χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης, στέκεται διαρκώς στο πλευρό του πελάτη, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του και προσφέροντάς του μοναδικά γευστικά προϊόντα που ξεχωρίζουν. Χτίζοντας λοιπόν μια ιδιαίτερη σχέση με κάθε ένα πελάτη ξεχωριστά αλλά και προσφέροντας συνεχώς κατάλληλη συμβουλευτική υποστήριξη, ιδέες και δημιουργικές προτάσεις, φιλοδοξεί να καταστεί το δεξί χέρι των επαγγελματιών του κλάδου.

Cook at Home

Τα προϊόντα Cook at Home σχεδιάστηκαν από την Provil με στόχο να βοηθήσουν τον καταναλωτή να μαγειρεύει καθημερινά νόστιμο και σπιτικό φαγητό χωρίς κόπο. Δημιουργώντας άρωμα και γεύση για δεκαετίες και γνωρίζοντας καλά τον πρωταρχικό ρόλο που παίζουν στο καθημερινό και όχι μόνο τραπέζι, η Provil μπήκε δυναμικά στο χώρο της λιανικής με μια σειρά έξυπνων προϊόντων, που αποτελούν τη λύση στο πρόβλημα της καθημερινής μαγειρικής.

Μέσα από μια μεγάλη γκάμα γνώριμων γεύσεων, που κάποιος μπορεί να βρει σε μια παραδοσιακή ελληνική συνταγή ή σε ένα μοντέρνο παγκόσμιο site, η Provil θέλει να στρέψει τον καταναλωτή ξανά προς το σπιτικό φαγητό και να τον βοηθήσει να κάνει καλύτερες και πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές για το καθημερινό του τραπέζι.