• Αγγλικα
super-market-kerkyra-select

SELECT ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

SELECT ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ

Κεντρικός άξονας λειτουργίας της select είναι η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της.

Η τροφοδοσία της αγοράς πραγματοποιείται μέσα από ένα δυναμικό και άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομών επανδρωμένο με εμπειρία και ικανά στελέχη. Ένα από τα πιο ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας είναι ο ιδιόκτητος στόλος 45 άρτια εξοπλισμένων οχημάτων με τα οποία διανέμει τα προϊόντα της.

Η ποικιλία των προϊόντων της είναι πολλή μεγάλη και σίγουρα θα καλύψει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Παράγει, λοιπόν, hamburges, ψωμάκια brioche, χωριάτικο bum, hot-dogs, sandwiches, πίτες ελληνικές, τορτιγιες, βάσεις για πίτσα, ψωμί τοστ και κροτούν.

Επίσης, στη select θα βρείτε ciabatta, panettino σίτου και ολικής, μπαγκέτες κλασικές και βιενέζικη, ψωμάκια κουβέρ και κατάλληλα για καταστήματα μαζικής εστίασης, συσκευασίες retail, κουλούρια.

Η επιτυχία και η ποιότητα της φαίνεται ξεκάθαρα από τις συνεργασίες που διατηρεί με αλυσίδες ταχείας εστίασης όπως Goody’s, Everest, γρήγορης μικρογευματα, pizza fun, todaylicious, ikea restaurants. Ακόμη, με σουπερμάρκετ όπως Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, Μασούτης, Metro, My market, The mart, Discount market.