• Αγγλικα
super-market-kerkyra-thrakis-geuseis-yfantis

ΥΦΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

ΥΦΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε.

O όμιλος Υφαντής παράγει παραπάνω 500 προϊόντα υψηλής ποιότητας και δραστηριοποιείται σε πέντε τομείς. Στα επεξεργασμένα προϊόντα κρέατος, στα κατεψυγμένα τρόφιμα ( κατεψυγμένα λαχανικά, hamburgers, pizzas, έτοιμα γεύματα και πολλά άλλα), ελληνικές παραδοσιακές σαλάτες, τυρί φέτα, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο.

Η εταιρεία ΥΦΑΝΤΗΣ χάρη στην τεχνολογική της υπεροχή έχει τη δυνατότητα να παράγει ημερησίως πάνω από 50.000 κιλά αλλαντικών και 5.000 κιλά διαφόρων άλλων προϊόντων κρέατος (μπιφτέκια, πίτσες, σκευάσματα κοτόπουλου κ.τ.λ.).

Πραγματοποιεί συνεχώς επενδύσεις και ακολουθεί άμεσα τις όποιες τεχνολογικές εξελίξεις διασφαλίζοντας την κάλυψη των αναγκών όλων των πελατών της όπου κι αν βρίσκονται.

Έχει πετύχει να δημιουργήσει προϊόντα που έχουν γίνει γνωστά σε όλο τον κόσμο. Αυτή η επιτυχία, οφείλεται, στο υψηλό επίπεδο ποιότητας, στο προσωπικό του, στην τεχνογνωσία και στην άριστη σχέση που διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια με τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τα προϊόντα του.

Βασισμένος σε αυτή τη σχέση, ο όμιλος Υφαντής δεσμεύεται να συνεχίσει με ακόμα πιο γρήγορους ρυθμούς να επεκτείνει αυτή την πετυχημένη πορεία, σεβόμενος πάντα το περιβάλλον και τον Άνθρωπο.