• Αγγλικα
super-market-kerkyra-aktina

ΑΚΤΙΝΑ ΑΕ

ΑΚΤΙΝΑ ΑΕ

Η ΑΚΤΙΝΑ ιδρύθηκε το 1995 με σκοπό να αποτελέσει συνεργάτη και σύμμαχο του επαγγελματία Ζαχαροπλάστη και Αρτοποιού προσφέροντας μια συνεχώς αυξανόμενη γκάμα ποιοτικών προϊόντων. Στην πορεία της κατάφερε να καταξιωθεί ως πρωταγωνίστρια εταιρία στον κλάδο στην Ελλάδα και να είναι κύριος προμηθευτής Ζαχαροπλαστείων, Αρτοποιείων, Βιομηχανιών, Βιοτεχνιών, Εργαστηρίων,  Ξενοδοχείων, Εστιατορίων και Χώρων Μαζικής Εστίασης.

Η ΑΚΤΙΝΑ έχει ισχυρή παρουσία στην κατηγορία σοκολάτας, κουβερτούρας και απομιμήσεων, ενώ διαθέτει πλήρη σειρά πραλίνων, σιροπιών παγωτού, ροφημάτων, μιγμάτων ζαχαροπλαστικής, επιδορπίων, κρεμών ζαχαροπλαστικής, φαρσιτούρων, βοηθημάτων ζαχαροπλαστικής και πρώτων υλών. Τα προϊόντα κυκλοφορούν με το σήμα της ΑΚΤΙΝΑ αλλά υπάρχουν και σειρές προϊόντων που διατίθενται ανάλογα με τις ανάγκες πελατών.

Η εταιρία βρίσκεται συνεχώς δίπλα στις ανάγκες των πελατών της, όλων των κατηγοριών, παρέχοντας διαρκή υποστήριξη και φιλική, άμεση και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση. Μέσα από τις ανάγκες των πελατών και τις νέες τάσεις που εμφανίζονται, γίνεται συνεχής ανάπτυξη νέων προϊόντων τόσο στις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες δραστηριοποίησης, όσο και σε νέες κατηγορίες προϊόντων. Επίσης, διαθέτει προϊόντα πολύ υψηλής και σταθερής ποιότητας και δεσμεύεται στη χρήση άριστων Α υλών σε κάθε προϊόν της, διασφαλίζοντας συνεχή και μεθοδικό έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας.

 Η παραγωγή των προϊόντων της γίνεται στην Ελλάδα με τα υψηλότερα πρότυπα της διεθνούς βιομηχανίας τροφίμων, καθώς είναι πιστοποιημένη για τη λειτουργία της με ISO 9001:2008. Έχει ελεγχθεί και είναι σύμφωνη με το Πρότυπο Responsible Sourcing. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής είναι πιστοποιημένες με HACCP 22000.

Η ανάπτυξη νέων προϊόντων αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους της εταιρίας. Τα τμήματα Έρευνας & Ανάπτυξης και Ποιοτικού Ελέγχου & Τεχνικής Υποστήριξης βρίσκονται ανάμεσα στα ηγετικά του κλάδου.