• Αγγλικα
super-market-kerkyra-toyrnabithw

ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ

ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ

Η Ατλαντίδα Α.Ε έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια σειρά προϊόντων τα οποία μπορούν να καλύψουν  τις ανάγκες σας. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Νομό Καβάλας. Η περιοχή λόγω της ιδιαίτερης ανάπτυξης της αλιείας, βοηθά στο να προμηθεύεται άμεσα την πρώτη ύλη, με δυνατότητα επεξεργασίας και κατάψυξης των ψαριών και των θαλασσινών, μόνο λίγες ώρες μετά την αλίευση τους. Το αποτέλεσμα είναι η παραγωγή εξαιρετικών προϊόντων, που φέρνουν το άρωμα της θάλασσας στο πιάτο σας, στην κυριολεξία! Η γκάμα των προϊόντων της  σε ψάρια και  θαλασσινά είναι πλήρης και ανά πάσα στιγμή, με ένα απλό τηλεφώνημα ή ένα email, μπορείτε να μάθετε οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε για κάθε προϊόν, τη συσκευασία του, την ημερομηνία αλίευσης του, την τιμή και την διαθεσιμότητά του, τα θρεπτικά του χαρακτηριστικά.

Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη διατροφική αξία των ψαριών. Αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της διατροφής του ανθρώπου και είναι τεράστια πηγή λήψης σημαντικών στοιχείων που βοηθούν στη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της Μεσογειακής διατροφής, βρίσκονται στη μέση της Μεσογειακής πυραμίδας και συστήνεται να καταναλώνονται 1-3 φορές την εβδομάδα!

Αποτελούν σημαντική πηγή Ω-3 λιπαρών, τα οποία ανήκουν στα πολυακόρεστα λιπαρά και βοηθούν στη προστασία του οργανισμού.  Με τον τρόπο παραγωγής των προϊόντων μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα ψάρια και τα θαλασσινά Ατλαντίδα διατηρούν όλα τα θρεπτικά τους συστατικά!

Στην Ατλαντίδα τίποτα δεν μένει στη τύχη. Από τον μακροσκοπικό έλεγχο της πρώτης ύλης διασφαλίζεται η ποιότητα των θαλασσινών που φτάνουν στο εργοστάσιο. Έπειτα το εμπόρευμα ακολουθεί μια σειρά εργαστηριακών ελέγχων στο χημείο της εταιρείας. Όταν και μόνο όταν βεβαιωθούν ότι τα προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας και περιέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, παίρνουν το ΟΚ για να περάσουν στη γραμμή παραγωγής.