• Αγγλικα
super-market-kerkyra-el-sabor

EL SABOR

EL SABOR

Η EL-SABOR ξεκινά τη λειτουργία της το 1992 ως η πρώτη παραγωγική μονάδα nacho chips στην Ελλάδα. Σήμερα συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της παραμένοντας η μοναδική παραγωγική εταιρία στο είδος της όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη τη Νότιο-ανατολική Ευρώπη.

Στο πλαίσιο του τελευταίου επενδυτικού πλάνου της εταιρίας συμπεριλαμβάνονται οι νέες ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 5.000 τετραγωνικών μέτρων στην βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων, καθώς και η ανάπτυξη και επέκταση της ήδη υπάρχουσας σειράς προϊόντων της.

Το πιστοποιημένο και πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα παραγωγής, σε συνδυασμό με την σύγχρονη, υψηλών προδιαγραφών υλικοτεχνική υποδομή και το ικανό και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει, έχουν συμβάλει σημαντικά στην επιτυχημένη πορεία και εξέλιξη της.

Στόχος της είναι να συνοδεύει και να δίνει ‘‘γεύση –sabor-’’ στις ευχάριστες στιγμές της ζωής.

Τα προϊόντα της εταιρίας διατίθενται σε ποικίλες πρωτοποριακές συσκευασίες – ατομικές, οικογενειακές και Party size, κατάλληλες για τους retailers. Με τις ίδιες γεύσεις η εταιρία είναι παρούσα και στο χώρο της εστίασης με αντίστοιχες συσκευασίες που απευθύνονται στους επαγγελματίες του χώρου.

Η μακροχρόνια ηγετική της θέση στην Ελληνική αγορά και η βαθιά εμπειρία και γνώση του χώρου, έχουν συμβάλλει στην σταδιακή ανάπτυξη μιας σημαντικής εξαγωγικής δραστηριότητας σε αρκετές χώρες παγκοσμίως.

Πρωταρχικός σκοπός της εταιρίας είναι η συνεχής αναζήτηση νέων γεύσεων και προϊόντων στην καλύτερη ποιότητα και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.