• Αγγλικα
super-market-kerkyra-kallas-papadopoulos

ΚΑΛΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε.

ΚΑΛΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε.

Από το 1967 που ξεκίνησε τη λειτουργία της, η εταιρία ΚΑΛΛΑΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε.,τηρεί με ευλάβεια αυτό το σκεπτικό. Για περισσότερα από 45 χρόνια, δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και στη διανομή πρώτων υλών και τροφίμων για τομείς και κλάδους όπως: ζαχαροπλαστική, σοκολατοποιία, μπισκοτοποιία, παγωτά, σφολιατοειδή, γαλακτοκομικά προϊόντα, αρτοποιία, αλλαντοποιία, μαζική εστίαση κ.α. Χάρη στη ραγδαία ανάπτυξή της, η ΚΑΛΛΑΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε., διαθέτει πλέον υποκαταστήματα και θυγατρικές εταιρίες σε όλη την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο, αποτελώντας συνώνυμο της άριστης εξυπηρέτησης και της κορυφαίας ποιότητας.

Η ΚΑΛΛΑΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε. διαθέτει ιδιόκτητες, σύγχρονες εγκαταστάσεις ελεγχόμενης θερμοκρασίας – στεγασμένου χώρου στις Αχαρνές Αττικής, στη βιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης, στο Βαθύ Αυλίδας (65o χλμ. Αθηνών – Λαμίας, κόμβος Ριτσώνας). Επιπλέον, διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, στην Κύπρο, στην Τρίπολη και στο Βόλο. Η εταιρία τηρεί αυστηρά τα σύγχρονα συστήματα διακίνησης FIRST IN/FIRST OUT, με 24ωρη παρακολούθηση όλων των ψυκτικών εγκαταστάσεων σε real time με διακριβωμένα θερμογραφικά.

Με ένα στόλο από ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία, διανέμονται καθημερινά εκατοντάδες τόνοι εμπορευμάτων προς όλους τους προορισμούς σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας. Η παράδοση γίνεται άμεσα, συχνά και αυθημερόν. Το υποκατάστημα της εταιρίας στη βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης έχει συμβάλει στη μείωση των χιλιομετρικών αποστάσεων που σχετίζονται με τις εξαγωγικές δραστηριότητες της εταιρίας στις Βαλκανικές χώρες. Επίσης, η εταιρία διαθέτει δίκτυο διανομής στη Ρουμανία και στην Κύπρο.

Το τμήμα ποιοτικού ελέγχου λειτουργεί από το 1987. Δειγματολογικοί έλεγχοι διενεργούνται σε καθημερινό επίπεδο σε όλα τα εισερχόμενα και εξερχόμενα προϊόντα από εξειδικευμένο προσωπικό, διασφαλίζοντας την άριστη ποιότητά τους. Η εταιρία εφαρμόζει από το 2001 Σύστημα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων HACCP: Είναι πιστοποιημένη με Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2005 και Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008.

Η ΚΑΛΛΑΣ – ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε. εξασφαλίζει πάντα άριστη ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση για κάθε της πελάτη. Δεν λειτουργεί όμως μόνο με τη λογική ενός εγγυημένου προμηθευτή. Αξιοποιεί όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα και, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της στο χώρο των πρώτων υλών και των τροφίμων, λειτουργεί ως έμπιστος σύμβουλος, ως ένα «δεξί χέρι», εξασφαλίζοντας σε κάθε της πελάτη το μέγιστο δυνατό τελικό αποτέλεσμα.