• Αγγλικα
super-market-kerkyra_adoro_final_new

OPTIMA A.E.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ADORO

H μάρκα ADORO είναι από τις παλιότερες στην ελληνική αγορά τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων. Yπογράφει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, από βούτυρο και τυριά έως κρέμα γάλακτος, γάλατα εβαπορέ και UHT. Eπίσης, η γκάμα περιλαμβάνει προϊόντα light, τυριά Ιταλικά, τυριά spread και μικρές ή επαγγελματικές συσκευασίες.

Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτει, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και την προσιτή τιμή, είναι τα στοιχεία που κάνουν τη μάρκα να ξεχωρίζει, διατηρώντας την σε υψηλά επίπεδα αναγνωρισιμότητας και πωλήσεων, από το ξεκίνημά της έως και σήμερα.

OPTIMA PASTRY

H OPTIMA PASTRY συνεργάζεται με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού που παράγουν πρώτες ύλες για τη ζαχαροπλαστική και την παρασκευή παγωτού. Σκοπός της είναι να καλύψει όλο το φάσμα των πρώτων υλών αυτού του χώρου έχοντας ως στόχο να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις και ανάγκες της αγοράς. Διαθέτει, λοιπόν, σοκολάτες origin CasaLuker από τις ιδιαίτερες ποικιλίες Cacao Fino de Aroma των περιοχών της Κολομβίας, του Περού και του Εκουαδόρ. Επίσης, σοκολάτες βιολογικές από ποικιλίες κακάο Τrinitario και Criolo από την περιοχή Sambirano της Μαδαγασκάρης, σοκολάτες Magistro, σοκολάτες και πραλίνες Weiss, γεμίσεις και μαρμελάδες D’ARBO, προϊόντα ζάχαρης Laped, στέβια από την Inovia, μείγματα και πρώτες ύλες παγωτού από την Pregel, κρέμες και μπισκότα από την σειρά προϊόντων Magistro, γαλλικές τάρτες της Jean Ducourtieux, πουρέδες φρούτων της Tuttafruta και πολλά ακόμη για κάθε πιθανή ανάγκη.

ΠΡΟΙΟΝΤΑ PREGEL

Η PreGel είναι το έργο ζωής μιας οικογένειας, που ξεκίνησε σε μια μικρή πόλη στην Emilia Romagna, αλλά έχει καταφέρει να αφήσει το σημάδι της σε ολόκληρο τον κόσμο.

Ιδρύθηκε το 1967 στο Scandiano, στην περιοχή Emilia Romagna της Ιταλίας, όταν ο Δρ. Luciano Rabboni και η σύζυγός του ξεκίνησαν μια μικρή επιχείρηση που παρήγαγε προϊόντα για βιοτεχνίες παγωτού και ζαχαροπλαστείων. Η ονομασία PreGel προέρχεται από την συντόμευση της πρότασης “Preparati per Gelato” που σημαίνει “προετοιμασία παγωτού” στα ιταλικά.
Σήμερα, μετά από σχεδόν μισό αιώνα, ο Δρ. Luciano Rabboni, Πρόεδρος της PreGel με τους γιους του Vittorio και Dario, αλλά και με τη βοήθεια όλων των εργαζομένων, συνεχίζει να οδηγεί επιτυχώς την εταιρεία, η οποία αποτελεί σε διεθνές επίπεδο σημείο αναφοράς όσον αφορά σε καινοτόμα concepts και τεχνολογίες παραγωγής στα παγωτά, στο frozen yoghurt και την ζαχαροπλαστική.