• Αγγλικα

Παντέρης

Ο Γιώργος και ο Κώστας Παντέρης μεγάλωσαν μέσα σε αρώματα και γεύσεις χειροποίητων αλλαντικών, δίπλα στον πατέρα τους Παναγιώτη που τους μετέδωσε με τον καλύτερο
τρόπο τα μυστικά της αλλαντοποιίας. Έμαθαν πως για να φτιάξεις το καλό αλλαντικό χρειάζεται αγάπη, τέχνη και πάθος. Πως για να μπορέσεις να ακολουθήσεις μια επιτυχημένη πορεία με διάρκεια πρέπει να είσαι συνεπής στις αξίες και τις αρχές σου. Πως για να σε αγαπήσει ο καταναλωτής πρέπει να τον σεβαστείς.

Σήμερα ο Γιώργος και ο Κώστας κάνουν πράξη όλη τη βαριά κληρονομιά του πατέρα τους. Αγαπούν την τέχνη τους, αφιερώνουν ατέλειωτες ώρες στα ευαίσθητα στάδια της ωρίμανσης, νοιάζονται βαθιά για το αποτέλεσμα. Έτσι έγιναν τα προϊόντα Παντέρη, αγαπημένα προϊόντα με υπογραφή και γεύση που θυμίζει κάτι από τα παλιά… Προϊόντα που ξεχωρίζουν όπως ο παστουρμάς, το σουτζούκι, το προσούτο μοσχάρι, το σαλάμι αέρος, τα λουκάνικα, η γαλοπούλα και τα εξαιρετικής νοστιμιάς καπνιστά κομμάτια εκλεκτού κρέατος {μπριζόλα, κότσι, λαιμός, πανσέτα κλπ}, όλα όμως τα προϊόντα έχουν το άρωμα του εκλεκτού που το ορίζει η ποιότητα των πρώτων υλών, ο τρόπος παρασκευής.

Σε εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 6000 τμ. που πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και με τεχνολογία νεότερης γενιάς, εφαρμόζοντας πιστοποιημένα σύγχρονα συστήματα διασφάλισης ποιότητας (ΙSO 22000 & HACCP), προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε πράξη την υπόσχεσή μας στον καταναλωτή: ποιοτικά αλλαντικά με αυθεντική γεύση.

Ακολουθώντας την άνοδο παγκοσμίως των πωλήσεων τροφίμων που απευθύνονται στη μουσουλμανική κοινότητα, η εταιρεία Παντέρη έγινε η πρώτη ελληνική βιομηχανία που δύναται να παρέχει πιστοποιημένα προϊόντα HALAL. (Η ανανέωση υφίσταται ετησίως) Ένας συνδυασμός γνώσης, εμπειρίας, τεχνολογίας μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας για την δημιουργία του αλλαντικού των δικών σας απαιτήσεων.