• Αγγλικα
super-market-kerkyra-papageorgiou-food-service

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ FOOD SERVICE ABEE

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ FOOD SERVICE ABEE

Η εταιρεία PFS (Παπαγεωργίου Food Service ABEE), μια από τις κορυφαίες και δυναμικά εξελισσόμενες εταιρείες παραγωγής και διανομής τροφίμων, λειτουργεί στη Λάρισα από το 1991. Aπό την πρώτη κιόλας στιγμή, επιθυμία της ήταν να δημιουργήσει προϊόντα που να ικανοποιούν ή καλύτερα να ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών της.

Oργάνωσε ένα σύστημα διοίκησης επικεντρωμένο στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του πελάτη, συνδύασε τη γνώση με την εμπειρία της στο χώρο, εξοπλίστηκε με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα, χρησιμοποίησε παραδοσιακές συνταγές με άριστες πρώτες ύλες και οδηγήθηκε τελικά στη δημιουργία κορυφαίων προϊόντων, τόσο ποιοτικά όσο και γευστικά. Οι ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής γύρου και κρεατοσκευασμάτων αποτελούνται από τη μονάδα παραγωγής, τα ψυγεία συντήρησης – κατάψυξης, τους αποθηκευτικούς χώρους των προϊόντων, το χώρο parking των φορτηγών της και τα γραφεία διοίκησης. Kαταλαμβάνουν συνολική έκταση 5000τ.μ., στα οποία απασχολούνται 70 άτομα μόνιμο προσωπικό.

Οι γραμμές παραγωγής της PFS ημερησίως είναι:

  • Γύρος 13.000 κιλά ανά οκτάωρο
  • Σουβλάκια 8.000 κιλά ανά οκτάωρο
  • Κρεατοσκευάσματα (μπιφτέκι – κεμπάπ) 7.000 κιλά ανά οκτάωρο

Η φιλοσοφία της PFS είναι μια και είναι απλή: Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη!

O καθημερινός σας συνεργάτης

Η PFS βρίσκεται πάντα στο πλευρό των επαγγελματιών της εστίασης με καθημερινή εξυπηρέτηση και καθημερινή φροντίδα. Διαθέτοντας τη μεγαλύτερη γκάμα φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων που χρειάζεται μια σύγχρονη μονάδα μαζικής εστίασης (ψητοπωλείο, εστιατόριο, ξενοδοχείο), όπως γύρος, σουβλάκι, μπιφτέκι, κεμπάπ, σαλάτες, αλλαντικά, τυροκομικά, πατάτες και αρτοσκευάσματα καλύπτει άμεσα & ολοκληρωμένα κάθε ανάγκη των πελατών της.

Για την διασφάλιση της άψογης διακίνησης και της άμεσης εξυπηρέτησης, η PFS δημιούργησε δικό της δίκτυο διανομών, εξοπλισμένο με πολυάριθμο στόλο φορτηγών – ψυγείων που καλύπτει και διανέμει καθημερινά σχεδόν σε όλη την Ελλάδα.

Στην υπηρεσία της γεύσης

Στην PFS δε μένουν στη μέχρι τώρα επιτυχημένη τους πορεία. Αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους για να προσφέρουν στους πελάτες, την καλύτερη εξυπηρέτηση και δημιουργούν τις προϋποθέσεις που θα δώσουν νέα ώθηση και στη δική τους επιχείρηση.

Στο πλαίσιο αυτό:

  • Εμπλουτίζει διαρκώς μέσα από συνεχή έρευνα αγοράς την γκάμα των προϊόντων της προσθέτοντας νέα ελκυστικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των επαγγελματιών και καλύπτουν κάθε τους ανάγκη.
  • Αναβαθμίζει τον μηχανολογικό της εξοπλισμό με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας.
  • Βελτιώνει και διευρύνει διαρκώς το σύστημα διανομής της σε όλη την Ελλάδα, αποκτώντας νέους επιλεγμένους συνεργάτες για να καλύπτει γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε ανάγκη των πελατών της.

Σήμερα, το δίκτυο διανομής της εταιρείας είναι από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα στην Ελλάδα.

Ποιότητα πιστοποιημένη με ISO

Η PFS λειτουργώντας με τους κανόνες και τις αρχές της Ευρωπαϊκού επιπέδου αγοράς κρέατος, προσφέρει στους πελάτες της ποιότητα και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου.

Είναι πιστοποιημένη από τον ΕΛΟΤ για την εφαρμογή Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2000 και για την εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων – Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου HACCP 1416:2000.

Σε όλα τα στάδια της λειτουργίας της, από την επιλογή των πρώτων υλών (χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο) που προμηθεύεται μόνο από πιστοποιημένα σφαγεία, την παραγωγή, την αποθήκευση και τη διανομή, οι ποιοτικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται συνεχώς.

Η τήρηση των διαδικασιών του συστήματος ποιότητας εφαρμόζονται με συνέπεια ώστε η διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της, να είναι για τους πελάτες της απλά…δεδομένη.