• Αγγλικα
super-market-kerkyra-kazianis

Συνεργάτες

3π Βιομηχανία Τροφίμων Από την Καρδίτσα... Η εταιρία παραγωγής έτοιμων αλειφομένων σαλατών, dressings, sauces και σαλτσών με τον διακριτικό τίτλο 3π είναι μία από τις ανερχόμενες βιομηχανίες τροφίμων στην Καρδίτσα και στην ελληνική επικράτεια. Ξεκίνησε τη λειτουργία της το 1998. Αρχικά λειτούργησε παράγοντας ποσότητες από έναν σχετικά μικρό αριθμό προϊόντων. Το 2001 έγινε αγορά οικοπέδου με σκοπό τη δημιουργία εγκαταστάσεων για να στεγασθεί η συνεχώς αυξανόμενη παραγωγική διαδικασία της επιχείρησης. Εκτός από την αύξηση στον όγκο παραγωγής σημαντική ήταν η αύξηση στα είδη των προϊόντων που παρήγαγε η επιχείρηση. Το 2004 οι νέες εγκαταστάσεις της επιχείρησης ολοκληρώθηκαν και η νέα γραμμή παραγωγής άρχισε να λειτουργεί δίνοντας νέα δυναμική στην επιχείρηση. Το 2006 δημιουργείται υποκατάστημα στον Βόλο, με ολοκληρωμένο δίκτυο διανομής, και σκοπό την εξυπηρέτηση της ευρύτερης περιοχής της Μαγνησίας. Η συνεχής αύξηση των αναγκών τροφοδοσίας παραγόμενων προϊόντων και εμπορευμάτων στην αγορά της Μαγνησίας δημιούργησε την ανάγκη, το 2014, για μετεγκατάσταση του υποκαταστήματος σε μεγαλύτερους χώρους και η εταιρία προχώρησε στη δημιουργία νέου υποκαταστήματος στη ΒΙ.ΠΕ. Βόλου. Για την κάλυψη των αναγκών της Νοτίου Ελλάδας, των νησιωτικών συμπλεγμάτων, Αιγαίου-Κυκλάδων-Δωδεκανήσων-Κρήτης και Ιόνιων νησιών όπως και για την ανάγκη κάλυψης των απαιτήσεων τροφοδοσίας καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή της Αττικής η εταιρία προχωρά, το 2012, στη δημιουργία υποκαταστήματος με σκοπό την εξυπηρέτηση της μεγάλης αυτής αγοράς. Το 2015, η συνεχής αύξηση της ζήτησης των παραγόμενων προϊόντων της, οδηγεί την 3π στη δημιουργία νέων σύγχρονων εγκαταστάσεων. Η 3π υπόσχεται \Η 3π εμπλουτίζει τη γκάμα των προϊόντων της και προχωρά στη στελέχωση και αναβάθμιση του προσωπικού της. Αυξάνει το στόλο φορτηγών- αυτοκινήτων, για την συνεπή και γρήγορη διανομή προς εξυπηρέτηση των πελατών της. Το χαρτοφυλάκιο των παραγόμενων κωδικών της σε σαλάτες, sauces, dressings, αρτύματα και σάλτσες αναπτύσσεται συνεχώς, σε διάφορες συσκευασίες που απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες μαζικής εστίασης και ΗΟ.RE.CA. (fast food, ουζερί, ταβέρνες, creperie, snack bar, cafe, catering, ξενοδοχεία κλπ.) Επόμενος στόχος της 3Π είναι η επέκτασή της σε νέες αγορές. Η δημιουργία της νέας σειράς προϊόντων SO&JO, σε συσκευασία 200 γρ, έχει ως στόχο την παρουσίαση της στα ράφια των Super Markets αλλά και στην αγορά του εξωτερικού. Παράλληλα η 3Π αυξάνει τις πωλήσεις της στο κομμάτι των εξαγωγών που πραγματοποιεί ήδη σε χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Η Grecian Living είναι μια νέα ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον τομέα της υγιεινής διατροφής. Αποστολή της εταιρείας είναι η παραγωγή και διανομή καινοτομικών τροφίμων υψηλής διατροφικής αξίας και ποιότητας τα οποία δεν περιέχουν γλουτένη, ζάχαρη, συντηρητικά και trans λιπαρά. Η φιλοσοφία της Grecian Living για την υγιεινή διατροφή βασίζεται στην αξιοποίηση ελληνικών παραδοσιακών συνταγών σε συνδυασμό με την εφαρμογή εξειδικευμένων, σύγχρονων τεχνολογικών μεθόδων για την παραγωγή γευστικών καινοτομικών προϊόντων διατροφής. Η ευρεία γκάμα προιόντων που προσφέρει καλύπτει όλες τις ανάγκες του διαιτολογίου: για το πρωινό, το μεσημεριανό γεύμα, το σνακ και το δείπνο. Με αυτό τον τρόπο ικανοποιεί τόσο τους καταναλωτές που πάσχουν από κοιλιοκάκη (δυσανεξία στη γλουτένη), σακχαρώδη διαβήτη, όσο και εκείνους που ακολουθούν υγιεινό τρόπο διατροφής ή χρειάζονται πρόσληψη περισσότερης ενέργειας. Ιστορία και Διακρίσεις της Grecian Living Οκτώβριος 2015: Παραγωγή των πρώτων προϊόντων: Κριτσίνια My Breadsticks σε οκτώ (8) υπέροχες μεσογειακές γεύσεις και κουραμπιέδες. Φεβρουάριος 2016: Βραβείο από ΣΕΒ – ΕURΟΒΑΝΚ ως μία από τις δέκα πιο καινοτόμες επιχειρήσεις στην Ελλάδα, στον 3ο Διαγωνισμό Καινοτομίας, λόγω ανάπτυξης μιας πρωτοποριακής μεθόδου νανοτεχνολογίας, η οποία εξασφαλίζει τον εγκλωβισμό του ελαιόλαδου σε μη φωσφολιπιδιακά λιποσώματα με αποτέλεσμα τη δημιουργία τροφίμων υψηλότερης διατροφικής αξίας και ποιότητας Δεκέμβριος 2016: Επέκταση των δραστηριοτήτων της Grecian Living σε αγορές του εξωτερικού όπως της Κύπρου και της Φινλανδίας Μάρτιος 2017: Ανάπτυξη νέων προιόντων και επέκταση της γκάμας των προιόντων με ψωμιά και muffin-τάρτες. Απριλιος 2017: Είσοδος της εταιρείαςκαι προώθηση των προϊόντων στις αγορές της Αμερικής και της Αυστρίας Σεπτέμβριος 2017: Ανάπτυξη και εμπορική παρουσίαση στην έκθεση HORECA μίας νέας βελτιωμένης σειράς προιόντων σε τέσσερις νέες κατηγορίες: ζυμαρικά, δημητριακά, μείγματα παναρίσματος και κατεψυγμένα προιόντα (πίτσες και ζυμαρικά). Οι νέες αυτές κατηγορίες δίνουν τη δυνατότητα στην Grecian Living να προσφέρει την πιο ολοκληρωμένη πρόταση για τους επαγγελματίες στον χώρο της εστίασης και του τουρισμού Οκτώβριος 2017: Eμπορική συμφωνία με μεγάλες αλυσίδες Σούπερ Μάρκετ για την διαθεση των προιόντων μέσω του δικτύου καταστημάτων τους Μάρτιος 2018: Ανάπτυξη νέων προϊόντων μπισκότων και κέικ και εμπορική συνεργασία με την εταιρεία Organic Islands για την διανομή των βιολογικών βοτάνων Organic Islands με στόχο να προσφέρει ακόμη περισσότερες ποιοτικές επιλογές υγιεινής διατροφής στον χώρο της εστίασης, του τουρισμού και τις χώρες του εξωτερικού Απρίλιος 2018: Στρατηγική συμφωνία για την τοποθέτηση των προιόντων της στην αλυσίδα Yoleni’s στην Αμερική Το Οραμά «Να γίνιε η Νο 1 επιλογή για τους καταναλωτές και τους επαγγελματίες όσον αφορά τα εξειδικευμένα προϊόντα υγιεινής διατροφής με έμφαση στις κατηγορίες των τροφίμων χωρίς γλουτένη, χωρίς ζάχαρη, χωρίς λακτόζη και χωρίς συντηρητικά»

Ο Γιώργος και ο Κώστας Παντέρης μεγάλωσαν μέσα σε αρώματα και γεύσεις χειροποίητων αλλαντικών, δίπλα στον πατέρα τους Παναγιώτη που τους μετέδωσε με τον καλύτερο τρόπο τα μυστικά της αλλαντοποιίας. Έμαθαν πως για να φτιάξεις το καλό αλλαντικό χρειάζεται αγάπη, τέχνη και πάθος. Πως για να μπορέσεις να ακολουθήσεις μια επιτυχημένη πορεία με διάρκεια πρέπει να είσαι συνεπής στις αξίες και τις αρχές σου. Πως για να σε αγαπήσει ο καταναλωτής πρέπει να τον σεβαστείς. Σήμερα ο Γιώργος και ο Κώστας κάνουν πράξη όλη τη βαριά κληρονομιά του πατέρα τους. Αγαπούν την τέχνη τους, αφιερώνουν ατέλειωτες ώρες στα ευαίσθητα στάδια της ωρίμανσης, νοιάζονται βαθιά για το αποτέλεσμα. Έτσι έγιναν τα προϊόντα Παντέρη, αγαπημένα προϊόντα με υπογραφή και γεύση που θυμίζει κάτι από τα παλιά… Προϊόντα που ξεχωρίζουν όπως ο παστουρμάς, το σουτζούκι, το προσούτο μοσχάρι, το σαλάμι αέρος, τα λουκάνικα, η γαλοπούλα και τα εξαιρετικής νοστιμιάς καπνιστά κομμάτια εκλεκτού κρέατος {μπριζόλα, κότσι, λαιμός, πανσέτα κλπ}, όλα όμως τα προϊόντα έχουν το άρωμα του εκλεκτού που το ορίζει η ποιότητα των πρώτων υλών, ο τρόπος παρασκευής. Σε εγκαταστάσεις συνολικής επιφάνειας 6000 τμ. που πληρούν τις πιο αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας και με τεχνολογία νεότερης γενιάς, εφαρμόζοντας πιστοποιημένα σύγχρονα συστήματα διασφάλισης ποιότητας (ΙSO 22000 & HACCP), προσπαθούμε καθημερινά να κάνουμε πράξη την υπόσχεσή μας στον καταναλωτή: ποιοτικά αλλαντικά με αυθεντική γεύση. Ακολουθώντας την άνοδο παγκοσμίως των πωλήσεων τροφίμων που απευθύνονται στη μουσουλμανική κοινότητα, η εταιρεία Παντέρη έγινε η πρώτη ελληνική βιομηχανία που δύναται να παρέχει πιστοποιημένα προϊόντα HALAL. (Η ανανέωση υφίσταται ετησίως) Ένας συνδυασμός γνώσης, εμπειρίας, τεχνολογίας μπορεί να συνεργαστεί μαζί σας για την δημιουργία του αλλαντικού των δικών σας απαιτήσεων.

Food Service Για περισσότερα από 20 χρόνια τώρα, το ασταμάτητο ταξίδι της Provil στο χώρο της γεύσης και των αρωμάτων εξάπτει και ανατροφοδοτεί τη φαντασία και το πάθος για τη γεύση και το άρωμα στο χώρο της σύγχρονης γαστριμαργίας. "Ακούγοντας" τις απαιτήσεις της υψηλής μαγειρικής τέχνης στη σύγχρονη μαζική εστίαση και υποκινούμενοι από το πάθος για αυθεντικότητα, φθάνουν ως στα τέσσερα σημεία του ορίζοντα. Το αποτέλεσμα παρουσιάζεται μπροστά σας με την πιο ολοκληρωμένη σειρά προϊόντων που υπηρετεί την έμπνευση κάθε ενός που θεωρεί τον χώρο της "κουζίνας", χώρο εφαρμοσμένης δημιουργίας με ανεξάντλητα όρια! Οι άνθρωποι της Provil είναι απόλυτα …καλλιτεχνικοί και πάντα βέβαια άριστοι τεχνικοί. "Προικίζουν" κάθε προϊόν με τεχνογνωσία, αξιοποιούν τεχνολογία αιχμής, υιοθετούν τις πιο αυστηρές διαδικασίες ελέγχου ποιότητας στην παραγωγή τους. Έτσι τα προϊόντα της Provil γίνονται άλλοτε "έμπνευση" και άλλοτε πολύτιμα ‘εργαλεία’ που υπηρετούν με συνέπεια τόσο τις δικές σας αισθήσεις όσο και εκείνων τους οποίους καλείστε να σαγηνέψετε! Κρεοπωλείο Έχοντας μια μακροχρόνια παράδοση στη δημιουργία πρωτότυπων ιδεών και προϊόντων που απευθύνονται αποκλειστικά στην λιανική του κρέατος, προμηθεύει το σύγχρονο επαγγελματία με μια σειρά προϊόντων που ανοίγουν νέους γευστικούς ορίζοντες, προσφέροντας μοναδικές γαστριμαργικές συγκινήσεις στον τελικό καταναλωτή. Γνωρίζοντας καλά, πως μέσα σε μια αγορά ιδιαίτερα απαιτητική και δύσκολη, όπως η αγορά κρέατος, η ποιότητα, η συνέπεια και η πρωτοτυπία είναι οι αξίες εκείνες που δημιουργούν και χτίζουν σχέσεις εμπιστοσύνης, στέκεται διαρκώς στο πλευρό του πελάτη, αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες του και προσφέροντάς του μοναδικά γευστικά προϊόντα που ξεχωρίζουν. Χτίζοντας λοιπόν μια ιδιαίτερη σχέση με κάθε ένα πελάτη ξεχωριστά αλλά και προσφέροντας συνεχώς κατάλληλη συμβουλευτική υποστήριξη, ιδέες και δημιουργικές προτάσεις, φιλοδοξεί να καταστεί το δεξί χέρι των επαγγελματιών του κλάδου. Cook at Home Τα προϊόντα Cook at Home σχεδιάστηκαν από την Provil με στόχο να βοηθήσουν τον καταναλωτή να μαγειρεύει καθημερινά νόστιμο και σπιτικό φαγητό χωρίς κόπο. Δημιουργώντας άρωμα και γεύση για δεκαετίες και γνωρίζοντας καλά τον πρωταρχικό ρόλο που παίζουν στο καθημερινό και όχι μόνο τραπέζι, η Provil μπήκε δυναμικά στο χώρο της λιανικής με μια σειρά έξυπνων προϊόντων, που αποτελούν τη λύση στο πρόβλημα της καθημερινής μαγειρικής. Μέσα από μια μεγάλη γκάμα γνώριμων γεύσεων, που κάποιος μπορεί να βρει σε μια παραδοσιακή ελληνική συνταγή ή σε ένα μοντέρνο παγκόσμιο site, η Provil θέλει να στρέψει τον καταναλωτή ξανά προς το σπιτικό φαγητό και να τον βοηθήσει να κάνει καλύτερες και πιο υγιεινές διατροφικές επιλογές για το καθημερινό του τραπέζι. [gallery ids="7526,7528,7530,7532,7534,7536,7538,7540,7542,7544,7546,7548,7550,7552,7554,7556"]

Η εταιρεία ΜΥΛΟΙ ΓΡΕΒΕΝΩΝ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. δραστηριοποιείται στην Ελλάδα σε μια υπερσύγχρονη μονάδα παραγωγής στο 1ο χλμ Γρεβενών – Ιωαννίνων στα Γρεβενά από το 1996, κατέχοντας μία από τις κορυφαίες θέσεις στην Ελληνική αλευροβιομηχανία. Με μηχανολογικό εξοπλισμό τελευταίας τεχνολογίας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στους πελάτες της πάνω από 40 τύπους αλεύρων εξασφαλίζοντας μια μεγάλη γκάμα προϊόντων ιδανική να καλύψει τις ανάγκες του κάθε επαγγελματία αλλά και του καταναλωτή. Η άριστη και σταθερή ποιότητα των προϊόντων διασφαλίζεται μέσω ενός άρτια εξοπλισμένου εργαστηριακού χημείου όπου γίνεται λεπτομερής παρακολούθηση σε όλα τα σταδία της παράγωγης κάτω από αυστηρούς κανόνες υγιεινής. Το άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό αποτελείται από μυλωνάδες, έμπειρους τεχνολόγους τροφίμων, φροντίζοντας πάντα για τη σταθερή ποιότητα της παράγωγης της. Η εταιρεία εφαρμόζει πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης ποιότητας συμφώνα με τα πρότυπα ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 12000:2005, ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2009, ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 9001:2008. Με αγάπη, πίστη, όραμα και προσήλωση στη δουλεία της προχωρά μπροστά και ατενίζει το μέλλον!

Η CSM Hellas είναι μέλος του πολυεθνικού ομίλου CSM Bakery Solutions, με μια εξαιρετικά ευρεία προϊοντική γκάμα. Καταξιωμένη στο διεθνή χώρο στηρίζεται στην εξειδίκευση και τεχνογνωσία των ανθρώπων της και βρίσκεται πάντα στο πλευρό του πελάτη. Στηριζόμενη σε μια πλούσια κληρονομιά εμπειριών και τεχνογνωσίας, η CSM Hellas αποτελεί την ηγέτιδα εταιρεία διάθεσης πρώτων υλών λιπαρών, αρτοποιίας, ζαχαροπλαστικής καθώς και κατεψυγμένων προϊόντων στην ελληνική αγορά. Κάθε επιπλέον χρόνο που διανύουμε, θέτει τα standards ποιότητας στην ελληνική αγορά και μένει πιστή στη διασφάλιση της ανάπτυξης και βελτιστοποίησης των προϊόντων της. Καθημερινά χιλιάδες επαγγελματίες εμπιστεύονται τα προϊόντα της CSM, προσθέτοντας γεύση και ποιότητα υπερβαίνοντας κάθε προσδοκία. Κινητήριος δύναμή της, η υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση των πελατών της και η πρωτοπορία στα προϊόντα. Στηρίζει τους συνεργάτες της με διαρκή και αποτελεσματική κάλυψη από το έμπειρο τεχνικό επιτελείο της. Στόχος της είναι να διασφαλίσει ότι οι πελάτες της είναι κατάλληλα εξοπλισμένοι, για να ικανοποιήσουν με την σειρά τους τις ανάγκες των πελατών τους. Για τον λόγο αυτό η CSM συνδυάζει πρώτες ύλες και την εμπειρογνωμοσύνη, παρέχοντας πολλά από τα πιο αναγνωρισμένα σήματα όπως:  ΑΡΤΙΖΑΝ, ΟΚΤΑΣΠΟΡΟ, MARGUERITE, HENRY&HENRY, BAKER&BAKER, ULMER SPATZ,CROEXSA και άλλα.

H ‘Aberdeen Angus’ είναι μια ράτσα μοσχαριών γνωστή για το άρωμα,την τρυφερότητα και το ζουμερό τους κρέας. Η πολυεθνική Dawn Meats UK LTD με τη μπραντα ‘Black Angus’ είναι ικανή στο να επιλεγεί από ένα ευρύ φάσμα από κρέας μοσχαριού που αντλεί την μοναδική ποιότητα του από τη φυσική διατροφή των μοσχαριών μόνο με χορτάρι. Τα προϊόντα ‘Black Angus’ είναι προσεκτικά διαλεγμένα με το χέρι, από το έμπειρο προσωπικό της εταιρείας, και τεμαχίζονται έτσι ώστε να ικανοποιησουν την επιθυμία κάθε πελάτη-συνεργάτη. Όλα τα προϊόντα συσκευαζονται για λιανική ή χονδρική πώληση, διασφαλιζοντας την απολυτή ποιότητα του προϊόντος για τον καθένα ξεχωριστά. Η γκάμα των προϊόντων είναι μεγάλη και αποτελείται από: Ειδικά τεμάχια με οστό Εκλεκτά κρέατα κομμένα και επεξεργασμενα στο χέρι Μεριδοποιημενα κομμάτια κρέατος Premium μπιφτέκια και steaks Έτοιμα γεύματα και μαγειρεμένα προϊόντα

super-market-kerkyra-damavand

DAMAVAND A.E. Η Damavand Α.Ε. είναι Ελληνική επιχείρηση, δραστηριοποιείται στην παραγωγή τροφίμων και ιδιαίτερα με την παραγωγή, επεξεργασία, τυποποίηση τομάτας και χυμών φρούτων και εμπορία αυτών τόσο στην Ελληνική όσο και την διεθνή αγορά. Μόνο οι καλύτερες τομάτες έχουν θέση στο…πιάτο σας, για αυτό και στην Damavand θα βρείτε: Ψιλοκομμένες τομάτες (Κύβοι τομάτας) σε πλούσιο χυμό τομάτας. Ολόκληρες αποφλοιωμένες τομάτες σε πλούσιο χυμό τομάτας. Ελαφρά συμπυκνωμένος χυμός τομάτας (Passata) σε διάφορες συμπυκνώσεις (Brix). Τοματοπολτός σε διάφορες συμπυκνώσεις με κατεργασία Cold Break. Τοματοπολτός σε διάφορες συμπυκνώσεις με κατεργασία Hot Break. Τομάτες στον τρίφτη – Polpa di pomodoro. Σάλτσα πίτσας απλή. Σάλτσα πίτσας με καρυκεύματα διαφόρων συμπυκνώσεων. Κέτσαπ. Η δυναμικότητα του εργοστασίου ξεπερνά τους 150.000 τόνους νωπής τομάτας και φρούτων ετησίως ενώ απασχολεί 100 άτομα μόνιμο και 250 εποχικό προσωπικό κατά την περίοδο μεταποίησης της Ά ύλης. Η θέση της στη καρδιά του Θεσσαλικού κάμπου, στο κέντρο της μεγαλύτερης καλλιέργειας τομάτας στην Ελλάδα είναι και ένα από τα σημαντικότερα προνόμια του εργοστασίου. Έτσι, ελαχιστοποιείται ο χρόνος μεταξύ της συλλογής της πρώτης ύλης από το χωράφι και της επεξεργασίας της, σημαντικός παράγοντας για την ποιότητα και φρεσκάδα του τελικού προϊόντος. [gallery ids="1459,153,338,337"]

super-market-kerkyra-thrakis-geuseis-yfantis

ΥΦΑΝΤΗΣ Α.Β.Ε.Ε. O όμιλος Υφαντής παράγει παραπάνω 500 προϊόντα υψηλής ποιότητας και δραστηριοποιείται σε πέντε τομείς. Στα επεξεργασμένα προϊόντα κρέατος, στα κατεψυγμένα τρόφιμα ( κατεψυγμένα λαχανικά, hamburgers, pizzas, έτοιμα γεύματα και πολλά άλλα), ελληνικές παραδοσιακές σαλάτες, τυρί φέτα, εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο. Η εταιρεία ΥΦΑΝΤΗΣ χάρη στην τεχνολογική της υπεροχή έχει τη δυνατότητα να παράγει ημερησίως πάνω από 50.000 κιλά αλλαντικών και 5.000 κιλά διαφόρων άλλων προϊόντων κρέατος (μπιφτέκια, πίτσες, σκευάσματα κοτόπουλου κ.τ.λ.). Πραγματοποιεί συνεχώς επενδύσεις και ακολουθεί άμεσα τις όποιες τεχνολογικές εξελίξεις διασφαλίζοντας την κάλυψη των αναγκών όλων των πελατών της όπου κι αν βρίσκονται. Έχει πετύχει να δημιουργήσει προϊόντα που έχουν γίνει γνωστά σε όλο τον κόσμο. Αυτή η επιτυχία, οφείλεται, στο υψηλό επίπεδο ποιότητας, στο προσωπικό του, στην τεχνογνωσία και στην άριστη σχέση που διατηρεί όλα αυτά τα χρόνια με τους ανθρώπους που εμπιστεύονται τα προϊόντα του. Βασισμένος σε αυτή τη σχέση, ο όμιλος Υφαντής δεσμεύεται να συνεχίσει με ακόμα πιο γρήγορους ρυθμούς να επεκτείνει αυτή την πετυχημένη πορεία, σεβόμενος πάντα το περιβάλλον και τον Άνθρωπο.  

super-market-kerkyra-el-sabor

EL SABOR Η EL-SABOR ξεκινά τη λειτουργία της το 1992 ως η πρώτη παραγωγική μονάδα nacho chips στην Ελλάδα. Σήμερα συνεχίζει την επιτυχημένη πορεία της παραμένοντας η μοναδική παραγωγική εταιρία στο είδος της όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε ολόκληρη τη Νότιο-ανατολική Ευρώπη. Στο πλαίσιο του τελευταίου επενδυτικού πλάνου της εταιρίας συμπεριλαμβάνονται οι νέες ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 5.000 τετραγωνικών μέτρων στην βιομηχανική περιοχή των Οινοφύτων, καθώς και η ανάπτυξη και επέκταση της ήδη υπάρχουσας σειράς προϊόντων της. Το πιστοποιημένο και πλήρως αυτοματοποιημένο σύστημα παραγωγής, σε συνδυασμό με την σύγχρονη, υψηλών προδιαγραφών υλικοτεχνική υποδομή και το ικανό και έμπειρο ανθρώπινο δυναμικό που διαθέτει, έχουν συμβάλει σημαντικά στην επιτυχημένη πορεία και εξέλιξη της. Στόχος της είναι να συνοδεύει και να δίνει ‘‘γεύση –sabor-’’ στις ευχάριστες στιγμές της ζωής. Τα προϊόντα της εταιρίας διατίθενται σε ποικίλες πρωτοποριακές συσκευασίες – ατομικές, οικογενειακές και Party size, κατάλληλες για τους retailers. Με τις ίδιες γεύσεις η εταιρία είναι παρούσα και στο χώρο της εστίασης με αντίστοιχες συσκευασίες που απευθύνονται στους επαγγελματίες του χώρου. Η μακροχρόνια ηγετική της θέση στην Ελληνική αγορά και η βαθιά εμπειρία και γνώση του χώρου, έχουν συμβάλλει στην σταδιακή ανάπτυξη μιας σημαντικής εξαγωγικής δραστηριότητας σε αρκετές χώρες παγκοσμίως. Πρωταρχικός σκοπός της εταιρίας είναι η συνεχής αναζήτηση νέων γεύσεων και προϊόντων στην καλύτερη ποιότητα και τις πιο ανταγωνιστικές τιμές.

super-market-kerkyra-aristi-allantika

ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ Η ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ έχει ως στόχο την προσέγγιση του συνόλου των καταναλωτών, δίνοντας στα προϊόντα που προσφέρει χαρακτήρα καθημερινής διατροφής. Δημιούργησε μια εξαιρετικά ΑΡΙΣΤΗ σχέση με τους καταναλωτές για την οποία είναι υπερήφανη. Επενδύει χρόνο και τεχνογνωσία για να έχει πρωτοποριακές και ποιοτικές προτάσεις βασισμένες στις ανάγκες των καταναλωτών της. Η νέα Βιομηχανική εγκατάσταση της Αρίστη αλλαντικά στο Αιγάλεω Αττικής είναι 4200 τμ2, διαθέτει σύγχρονο μηχανολογικό εξοπλισμό, πληροί δε και τηρούνται σχολαστικά, όλοι οι όροι υγιεινής παραγωγής και τεχνολογίας. Με αριθμό έγκρισης IMP 9, διαπιστευμένοι από την TUV-AUSTRIA HELLAS με EN-ISO 220002005 και BIO Hellas για την παραγωγή βιολογικών αλλαντικών, παράγουμε προϊόντα υψηλής ποιότητας. Σεβόμενοι το καταναλωτικό κοινό και τις διαμορφούμενες συνεχώς διατροφικές και γευστικές τάσεις παραμένουν αδιαπραγμάτευτοι στην σταθερότητα της ποιότητας των προϊόντων τους. Με πείρα παράδοσης 4 γενεών και αξιοποιώντας την γνώση της σε ελληνικές παραδοσιακές συνταγές, η Αρίστη αλλαντικά δημιούργησε κατάλογο αντίστοιχων προϊόντων (Delicatessen) που την διαφοροποιούν στον κλάδο της. Αντιμετωπίζει το σύνολο της ελληνικής αγοράς, απευθυνόμενοι στις κατηγορίες “ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ” και “ΑΜΕΣΗΣ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗΣ” (super market),με αντίστοιχες ομάδες αλλαντικών. Ανακαλύψτε τα γευστικά και υψηλής ποιότητας προϊόντα της ΑΡΙΣΤΗ ΑΛΛΑΝΤΙΚΑ που ικανοποιούν τις ανάγκες ακόμα και των πιο απαιτητικών καταναλωτών. Στην ΑΡΙΣΤΗ, λοιπόν, θα βρείτε: Μορταδέλα βρστή, με πιπέρι ή με φυστίκι, μπέικον καπνιστό πλακέ Danish Crown, μπέικον ρολέ, μπριζόλα χοιρινή καπνιστή, μπριζόλα catering, πάριζα βραστή, πάριζα catering, πάριζα τόστ, σαλάμι μπύρας, σαλάμι σουτζούκι, σαλάμι παραδοσιακό Σερρών και πεπερονέ, σαλάμι Ουγγαρίας ή σκορδάτο. Ακόμη, φιλέτο βραστό ή καπνιστό γαλοπούλας, ρολό γαλοπούλας και φιλέτο γαλοπούλας καπνιστό οβάλ. Μεγάλη ποικιλία σε λουκάνικα όπως Βαυαρίας, Μάνης, ταβέρνας, ριγανάτα ή σε μπουκιές. Σουτζούκι πέταλο. σαλάμι αέρος τ. Θάσου, Λευκάδος, μίνι, Hellenic, τ.Ρουμανίας, τ.Τρικάλων με πράσο. Τέλος, διατίθενται ακόμη και προϊόντα delicatessen όπως λούτζα Κυκλαδίτικη, ψαρονέφρι χοιρινό, απάκι χοιρινό, απάκι γαλοπούλας, ψαρονέφρι με βότανα, λαιμός χοιρινός, πηχτή.    

super-market-kerkyra-select

SELECT ΑΡΤΟΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ Κεντρικός άξονας λειτουργίας της select είναι η διασφάλιση της ποιότητας των προϊόντων και η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών της. Η τροφοδοσία της αγοράς πραγματοποιείται μέσα από ένα δυναμικό και άρτια οργανωμένο δίκτυο διανομών επανδρωμένο με εμπειρία και ικανά στελέχη. Ένα από τα πιο ισχυρά ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα της εταιρείας είναι ο ιδιόκτητος στόλος 45 άρτια εξοπλισμένων οχημάτων με τα οποία διανέμει τα προϊόντα της. Η ποικιλία των προϊόντων της είναι πολλή μεγάλη και σίγουρα θα καλύψει και τον πιο απαιτητικό καταναλωτή. Παράγει, λοιπόν, hamburges, ψωμάκια brioche, χωριάτικο bum, hot-dogs, sandwiches, πίτες ελληνικές, τορτιγιες, βάσεις για πίτσα, ψωμί τοστ και κροτούν. Επίσης, στη select θα βρείτε ciabatta, panettino σίτου και ολικής, μπαγκέτες κλασικές και βιενέζικη, ψωμάκια κουβέρ και κατάλληλα για καταστήματα μαζικής εστίασης, συσκευασίες retail, κουλούρια. Η επιτυχία και η ποιότητα της φαίνεται ξεκάθαρα από τις συνεργασίες που διατηρεί με αλυσίδες ταχείας εστίασης όπως Goody's, Everest, γρήγορης μικρογευματα, pizza fun, todaylicious, ikea restaurants. Ακόμη, με σουπερμάρκετ όπως Σκλαβενίτης, Βασιλόπουλος, Μασούτης, Metro, My market, The mart, Discount market.

super-market-kerkyra-chelmos

ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ ΧΕΛΜΟΣ Α.Β.Ε.Ε. Σε μία εποχή έντονων ρυθμών και συνεχών εξελίξεων, ορισμένα πράγματα αποδεικνύονται διαχρονικά. Η ΧΕΛΜΟΣ, η πρώτη Βιομηχανία Γάλακτος στην Πελοπόννησο, είναι υπερήφανη, γιατί στηρίζει την πρόοδο και την ανάπτυξή της σε ακλόνητες αρχές και διαχρονικές αξίες: Στην επιμονή και αφοσίωση σε προϊόντα υψηλής ποιότητας Στο σεβασμό στον καταναλωτή Στην αγάπη των ανθρώπων της για τη δουλειά τους Από το 1979 μέχρι σήμερα, η πορεία της εταιρείας καταγράφει συνεχείς επιτυχίες, στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, και σταθερά ανοδικούς ρυθμούς ανάπτυξης, οι οποίοι ενισχύουν καθημερινά τη σημαντική θέση της ΧΕΛΜΟΣ στη διεθνοποιημένη αγορά. Η συνταγή της επιτυχίας της απαρτίζεται από τα παρακάτω σημεία: Παραμένει πιστή στην παράδοση και φιλοσοφία της, η οποία την έχει βοηθήσει να φτάσει στο υψηλό επίπεδο που βρίσκεται και την οδηγεί να πάει ακόμα πιο ψηλά. Διατηρείται το “οικογενειακό” περιβάλλον στην ΧΕΛΜΟΣ, παρά το μέγεθος της επιχείρησης και τον όγκο των εργασιών της. Βρίσκεται στο κέντρο παραγωγής της πρώτης ύλης, στα βοσκοτόπια της Ορεινής Αχαΐας και Ηλείας. Δίνει μεγάλη σημασία στη συλλογή μίας εξαιρετικής ποιότητας πρώτης ύλης, και αυτό το επιτυγχάνει διατηρώντας πολύ καλές σχέσεις συνεργασίας με τους παραγωγούς και ελέγχοντας από κοντά κάθε στάδιο παραγωγής και επεξεργασίας, από τη σωστή διατροφή και υγεία των ζώων, μέχρι το τελικό προϊόν να φτάσει στον καταναλωτή. Το γάλα είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι της διατροφής του ανθρώπου από την πρώτη στιγμή της ύπαρξής του και σε όλη τη διάρκεια της ζωής του και η πιο σημαντική πρώτη ύλη για την ΧΕΛΜΟΣ. Η εταιρεία χρωστάει την ύπαρξη και την ανάπτυξή της στο γάλα. Προσφέρει στον καταναλωτή μία σταθερά υψηλή και ασυμβίβαστη ποιότητα προϊόντων. Τα προϊόντα της είναι αγνά και η ποικιλία αρκετά μεγάλη. Στην κατηγορία Τυροκομικά θα βρείτε Φέτα π.ο.π., κατσικίσιο τυρί, ελαφρύ τυρί και λευκό. Ακόμη, αναπλήρωμα λευκού τυριού και σκληρά ή ημίσκληρα τυριά όπως κεφαλοτύρι, γραβιέρα αγελάδος ή αιγοπρόβεια, σκληρό τυρί αγελάδος και ημίσκληρο τυρί Καλάβρυτα. Στα Γαλακτοκομικά της ΧΕΛΜΟΣ υπάρχουν γιαούρτια στραγγιστά πρόβεια ή αγελάδος, γλυκίσματα όπως κρέμα ή ρυζόγαλο σε μικρή συσκευασία, βούτυρο γάλακτος αιγοπρόβειο λιωμένο σε διάφορες συσκευασίες. Ακόμη, μανούρι, ανθότυρο, τυρί τρίμμα κιλού ή τριών κιλών, μυζήθρα νωπή, μυζήθρα ξερή τριμμένη ή όχι, γκίζα πρόβεια και χαλούμι.

super-market-kerkyra-sweetwafer

ΣΥΜΕΩΝ ΜΠΑΣΜΑΤΖΙΔΗΣ κ ΣΙΑ Ο.Ε.-SWEETWAFER Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1988. Ασχολείται με είδη παγωτού και ζαχαροπλαστικής. Ειδικεύεται στα είδη γκοφρέ που χρησιμοποιούνται για τυλιχτά κεράσματα ζαχαροπλαστικής. Πιο συγκεκριμένα, παράγει βάφλες και γκοφρέτες σε διάφορες γεύσεις και σχήματα όπως μπαλάκια, ταρτάκια, καμπανάκια, κορμούς γκοφρέ και τετράγωνους, πυραμίδες, βάφλες λευκές τετράγωνες, στενόμακρες και χωρίς γλουτένη, μπανάνες γκοφρέ. Επίσης, τάρτες μαργαρίνης και βουτύρου, τάρτες αλμυρές, πουράκια και πυραυλάκια βουτύρου, δίστερ βουτύρου, πούρα σοκολάτας, με γέμιση λεμόνι- μπανάνα ή φράουλα, πούρα δίχρωμα, πούρα cocobello, doreta, negrino, ακόμα και τρίμμα πούρου. Επιπρόσθετα, στην εταιρία sweetwafer θα βρείτε είδη παγωτού όπως κώνους magic, πυραυλάκια, κύπελλα classic, rosa και κύπελλα 'πύργος', χωνιά καρώ και μπώλ ζαχάρεως. Μεγάλη ποικιλία σε σφολιάτες όπως κορνεδάκια, κορνέ, μπαμπαδάκια, μιλφέϊγ μικρά και μεγάλα, φωλιές μικρές και μεγάλες, τρίγωνα μικρά και μεγάλα Πανοράματος.

super-market-kerkyra_adoro_final_new

ΠΡΟΙΟΝΤΑ ADORO H μάρκα ADORO είναι από τις παλιότερες στην ελληνική αγορά τυροκομικών και γαλακτοκομικών προϊόντων. Yπογράφει μια ευρεία γκάμα προϊόντων, από βούτυρο και τυριά έως κρέμα γάλακτος, γάλατα εβαπορέ και UHT. Eπίσης, η γκάμα περιλαμβάνει προϊόντα light, τυριά Ιταλικά, τυριά spread και μικρές ή επαγγελματικές συσκευασίες. Η μεγάλη ποικιλία προϊόντων που διαθέτει, σε συνδυασμό με την υψηλή ποιότητα και την προσιτή τιμή, είναι τα στοιχεία που κάνουν τη μάρκα να ξεχωρίζει, διατηρώντας την σε υψηλά επίπεδα αναγνωρισιμότητας και πωλήσεων, από το ξεκίνημά της έως και σήμερα. OPTIMA PASTRY H OPTIMA PASTRY συνεργάζεται με μερικούς από τους μεγαλύτερους οίκους του εξωτερικού που παράγουν πρώτες ύλες για τη ζαχαροπλαστική και την παρασκευή παγωτού. Σκοπός της είναι να καλύψει όλο το φάσμα των πρώτων υλών αυτού του χώρου έχοντας ως στόχο να ανταποκριθεί πλήρως στις απαιτήσεις και ανάγκες της αγοράς. Διαθέτει, λοιπόν, σοκολάτες origin CasaLuker από τις ιδιαίτερες ποικιλίες Cacao Fino de Aroma των περιοχών της Κολομβίας, του Περού και του Εκουαδόρ. Επίσης, σοκολάτες βιολογικές από ποικιλίες κακάο Τrinitario και Criolo από την περιοχή Sambirano της Μαδαγασκάρης, σοκολάτες Magistro, σοκολάτες και πραλίνες Weiss, γεμίσεις και μαρμελάδες D'ARBO, προϊόντα ζάχαρης Laped, στέβια από την Inovia, μείγματα και πρώτες ύλες παγωτού από την Pregel, κρέμες και μπισκότα από την σειρά προϊόντων Magistro, γαλλικές τάρτες της Jean Ducourtieux, πουρέδες φρούτων της Tuttafruta και πολλά ακόμη για κάθε πιθανή ανάγκη. ΠΡΟΙΟΝΤΑ PREGEL Η PreGel είναι το έργο ζωής μιας οικογένειας, που ξεκίνησε σε μια μικρή πόλη στην Emilia Romagna, αλλά έχει καταφέρει να αφήσει το σημάδι της σε ολόκληρο τον κόσμο. Ιδρύθηκε το 1967 στο Scandiano, στην περιοχή Emilia Romagna της Ιταλίας, όταν ο Δρ. Luciano Rabboni και η σύζυγός του ξεκίνησαν μια μικρή επιχείρηση που παρήγαγε προϊόντα για βιοτεχνίες παγωτού και ζαχαροπλαστείων. Η ονομασία PreGel προέρχεται από την συντόμευση της πρότασης “Preparati per Gelato” που σημαίνει “προετοιμασία παγωτού” στα ιταλικά. Σήμερα, μετά από σχεδόν μισό αιώνα, ο Δρ. Luciano Rabboni, Πρόεδρος της PreGel με τους γιους του Vittorio και Dario, αλλά και με τη βοήθεια όλων των εργαζομένων, συνεχίζει να οδηγεί επιτυχώς την εταιρεία, η οποία αποτελεί σε διεθνές επίπεδο σημείο αναφοράς όσον αφορά σε καινοτόμα concepts και τεχνολογίες παραγωγής στα παγωτά, στο frozen yoghurt και την ζαχαροπλαστική.  

super-market-kerkyra-kazianis

ΦΥΤΕΛ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕ Η ¨ΦΥΤΕΛ ΕΛΑΙΟΥΡΓΙΚΗ ΕΠΕ¨ δραστηριοποιείται στον Ελληνικό χώρο από το 2007 και είναι 100% Ελληνική εταιρεία. Βασική δραστηριότητα είναι η εμφιάλωση σπορελαίων και ελαιολάδου και η διάθεσή τους στην Ελληνική και Διεθνή αγορά (πάνω από 10 χώρες). Στόχος της εταιρείας από την πρώτη κιόλας ημέρα ιδρύσεώς της ήταν η εξειδίκευση, η οποία σε συνδυασμό με την καθημερινή έρευνα καθιστά σήμερα τη ΦΥΤΕΛ μια καινοτόμο και διαρκώς αναπτυσσόμενη εταιρεία. Το 2012, η ΦΥΤΕΛ επενδύει στην Ελληνική αγορά έμπρακτα και μεταφέρεται σε νεόδμητες εγκαταστάσεις στον Ασπρόπυργο Αττικής με μηχανολογικό εξοπλισμό που καλύπτει πλήρως τις ανάγκες της εταιρείας και πληροί όλες τις απαραίτητες προϋποθέσεις ασφάλειας τροφίμων. Η επιλογή της τοποθεσίας σε ένα τόσο κομβικό σημείο για τις εθνικές αλλά και τις διεθνείς μεταφορές (μόλις 2 χλμ. από το εμπορικό λιμάνι του Πειραιά), αξιοποιείται από τη ΦΥΤΕΛ στο έπακρο ενισχύοντας τη θέση της στον ανταγωνιστικό κλάδο. Το 2015, η ΦΥΤΕΛ ολοκληρώνει και παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά τη νέα σειρά φυτικών ελαίων με την εμπορική ονομασία FYTEL και πρωταγωνιστεί με τα καινοτόμα προϊόντα της. Βασικό μας μέλημα αλλά και ανταγωνιστικό μας πλεονέκτημα είναι η ποιότητα και πρωτεύον στόχοςτης εταιρείας είναι η ανάδειξη των προϊόντων της στην Ελληνική αγορά και σε κάθε γωνιά της γης…

CARDINAL A.E. H Cardinal SA ιδρύθηκε το 1994 και σήμερα αποτελεί τον απόλυτο προορισμό στο χώρο των Ασιατικών τροφίμων & Ασιατικών σκευών σερβιρίσματος και μαγειρέματος στην Ελλάδα. Προσφέρει τη μεγαλύτερη ποικιλία προϊόντων στις πιο ανταγωνιστικές τιμές, σε εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο χώρο της χονδρικής πώλησης τροφίμων, super market, εστιατόρια, catering, mini market, ξενοδοχεία. Εισάγει όλα τα δημοφιλή Asian Food Brands ανά χώρα προέλευσης, δημιουργεί Cardinal branded προϊόντα σε συνεργασία με τα μεγαλύτερα εργοστάσια του εξωτερικού και παρουσιάζει στην Ελληνική αγορά ότι νέα τάση εμφανίζεται στην παγκόσμια αγορά. Η έδρα της εταιρείας στην Αθήνα καλύπτει μία έκταση 3.000 τ.μ. και στεγάζει τα ιδιόκτητα γραφεία και την ιδιόκτητη κεντρική αποθήκη (ξηρών και κατεψυγμένων προϊόντων). Η διαδικασία παραγγελιών πραγματοποιείται τηλεφωνικά ή με mail, από μία ομάδα πωλητών που εγγυάται την άμεση και επαγγελματική εξυπηρέτησή των πελατών της. Το δίκτυο διανομής καλύπτει όλη την ηπειρωτική και νησιωτική Ελλάδα και αναλαμβάνει την παράδοση των παραγγελιών εντός Αττικής στην έδρα σας χωρίς καμία επιβάρυνση. Διαθέτει showroom όπου με τη βοήθεια του έμπειρων πωλητών της, μπορείτε να δείτε όλα της τα προϊόντα και να λάβετε όλη την απαραίτητη ενημέρωση για τα χαρακτηριστικά και τη χρήση τους. Επιπρόσθετα μέσα από το πρόγραμμα Learn to Wok και με την καθοδήγηση των έμπειρων chef της, προσφέρει εξειδικευμένες υπηρεσίες στους πελάτες της και διοργανώνει σεμινάρια και παρουσιάσεις για επαγγελματίες. Διαθέτουμε, τέλος, το δικό της κατάστημα λιανικής, με την επωνυμία Wok Shop, στην Κηφισιά.

super-market-kerkyra-kallas-papadopoulos

ΚΑΛΛΑΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε. Από το 1967 που ξεκίνησε τη λειτουργία της, η εταιρία ΚΑΛΛΑΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε.,τηρεί με ευλάβεια αυτό το σκεπτικό. Για περισσότερα από 45 χρόνια, δραστηριοποιείται στην εισαγωγή και στη διανομή πρώτων υλών και τροφίμων για τομείς και κλάδους όπως: ζαχαροπλαστική, σοκολατοποιία, μπισκοτοποιία, παγωτά, σφολιατοειδή, γαλακτοκομικά προϊόντα, αρτοποιία, αλλαντοποιία, μαζική εστίαση κ.α. Χάρη στη ραγδαία ανάπτυξή της, η ΚΑΛΛΑΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε., διαθέτει πλέον υποκαταστήματα και θυγατρικές εταιρίες σε όλη την Ελλάδα, τα Βαλκάνια και την Κύπρο, αποτελώντας συνώνυμο της άριστης εξυπηρέτησης και της κορυφαίας ποιότητας. Η ΚΑΛΛΑΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε. διαθέτει ιδιόκτητες, σύγχρονες εγκαταστάσεις ελεγχόμενης θερμοκρασίας - στεγασμένου χώρου στις Αχαρνές Αττικής, στη βιομηχανική περιοχή Θεσσαλονίκης, στο Βαθύ Αυλίδας (65o χλμ. Αθηνών - Λαμίας, κόμβος Ριτσώνας). Επιπλέον, διαθέτει αποθηκευτικούς χώρους στο Βουκουρέστι της Ρουμανίας, στην Κύπρο, στην Τρίπολη και στο Βόλο. Η εταιρία τηρεί αυστηρά τα σύγχρονα συστήματα διακίνησης FIRST IN/FIRST OUT, με 24ωρη παρακολούθηση όλων των ψυκτικών εγκαταστάσεων σε real time με διακριβωμένα θερμογραφικά. Με ένα στόλο από ιδιόκτητα φορτηγά ψυγεία, διανέμονται καθημερινά εκατοντάδες τόνοι εμπορευμάτων προς όλους τους προορισμούς σε όλες τις περιφέρειες της Ελλάδας. Η παράδοση γίνεται άμεσα, συχνά και αυθημερόν. Το υποκατάστημα της εταιρίας στη βιομηχανική περιοχή της Θεσσαλονίκης έχει συμβάλει στη μείωση των χιλιομετρικών αποστάσεων που σχετίζονται με τις εξαγωγικές δραστηριότητες της εταιρίας στις Βαλκανικές χώρες. Επίσης, η εταιρία διαθέτει δίκτυο διανομής στη Ρουμανία και στην Κύπρο. Το τμήμα ποιοτικού ελέγχου λειτουργεί από το 1987. Δειγματολογικοί έλεγχοι διενεργούνται σε καθημερινό επίπεδο σε όλα τα εισερχόμενα και εξερχόμενα προϊόντα από εξειδικευμένο προσωπικό, διασφαλίζοντας την άριστη ποιότητά τους. Η εταιρία εφαρμόζει από το 2001 Σύστημα Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων HACCP: Είναι πιστοποιημένη με Σύστημα Διαχείρισης Ασφάλειας Τροφίμων ISO 22000:2005 και Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2008. Η ΚΑΛΛΑΣ - ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.Ε. εξασφαλίζει πάντα άριστη ποιότητα, ανταγωνιστικές τιμές και άμεση εξυπηρέτηση για κάθε της πελάτη. Δεν λειτουργεί όμως μόνο με τη λογική ενός εγγυημένου προμηθευτή. Αξιοποιεί όλα τα παραπάνω πλεονεκτήματα και, σε συνδυασμό με την πολυετή εμπειρία και τεχνογνωσία της στο χώρο των πρώτων υλών και των τροφίμων, λειτουργεί ως έμπιστος σύμβουλος, ως ένα «δεξί χέρι», εξασφαλίζοντας σε κάθε της πελάτη το μέγιστο δυνατό τελικό αποτέλεσμα.

super-market-kerkyra-toyrnabithw

ΑΤΛΑΝΤΙΔΑ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΙ ΘΗΣΑΥΡΟΙ Η Ατλαντίδα Α.Ε έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια σειρά προϊόντων τα οποία μπορούν να καλύψουν  τις ανάγκες σας. Η έδρα της εταιρείας βρίσκεται στο Νομό Καβάλας. Η περιοχή λόγω της ιδιαίτερης ανάπτυξης της αλιείας, βοηθά στο να προμηθεύεται άμεσα την πρώτη ύλη, με δυνατότητα επεξεργασίας και κατάψυξης των ψαριών και των θαλασσινών, μόνο λίγες ώρες μετά την αλίευση τους. Το αποτέλεσμα είναι η παραγωγή εξαιρετικών προϊόντων, που φέρνουν το άρωμα της θάλασσας στο πιάτο σας, στην κυριολεξία! Η γκάμα των προϊόντων της  σε ψάρια και  θαλασσινά είναι πλήρης και ανά πάσα στιγμή, με ένα απλό τηλεφώνημα ή ένα email, μπορείτε να μάθετε οποιαδήποτε πληροφορία θέλετε για κάθε προϊόν, τη συσκευασία του, την ημερομηνία αλίευσης του, την τιμή και την διαθεσιμότητά του, τα θρεπτικά του χαρακτηριστικά. Είναι σημαντικό να γνωρίζετε τη διατροφική αξία των ψαριών. Αποτελούν ένα σημαντικό κομμάτι της διατροφής του ανθρώπου και είναι τεράστια πηγή λήψης σημαντικών στοιχείων που βοηθούν στη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Είναι ένα από τα βασικά στοιχεία της Μεσογειακής διατροφής, βρίσκονται στη μέση της Μεσογειακής πυραμίδας και συστήνεται να καταναλώνονται 1-3 φορές την εβδομάδα! Αποτελούν σημαντική πηγή Ω-3 λιπαρών, τα οποία ανήκουν στα πολυακόρεστα λιπαρά και βοηθούν στη προστασία του οργανισμού.  Με τον τρόπο παραγωγής των προϊόντων μας μπορείτε να είστε σίγουροι ότι τα ψάρια και τα θαλασσινά Ατλαντίδα διατηρούν όλα τα θρεπτικά τους συστατικά! Στην Ατλαντίδα τίποτα δεν μένει στη τύχη. Από τον μακροσκοπικό έλεγχο της πρώτης ύλης διασφαλίζεται η ποιότητα των θαλασσινών που φτάνουν στο εργοστάσιο. Έπειτα το εμπόρευμα ακολουθεί μια σειρά εργαστηριακών ελέγχων στο χημείο της εταιρείας. Όταν και μόνο όταν βεβαιωθούν ότι τα προϊόντα είναι εξαιρετικής ποιότητας και περιέχουν όλα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά, παίρνουν το ΟΚ για να περάσουν στη γραμμή παραγωγής. [gallery ids="1415,1416"]  

super-market-kerkyra-aktina

ΑΚΤΙΝΑ ΑΕ Η ΑΚΤΙΝΑ ιδρύθηκε το 1995 με σκοπό να αποτελέσει συνεργάτη και σύμμαχο του επαγγελματία Ζαχαροπλάστη και Αρτοποιού προσφέροντας μια συνεχώς αυξανόμενη γκάμα ποιοτικών προϊόντων. Στην πορεία της κατάφερε να καταξιωθεί ως πρωταγωνίστρια εταιρία στον κλάδο στην Ελλάδα και να είναι κύριος προμηθευτής Ζαχαροπλαστείων, Αρτοποιείων, Βιομηχανιών, Βιοτεχνιών, Εργαστηρίων,  Ξενοδοχείων, Εστιατορίων και Χώρων Μαζικής Εστίασης. Η ΑΚΤΙΝΑ έχει ισχυρή παρουσία στην κατηγορία σοκολάτας, κουβερτούρας και απομιμήσεων, ενώ διαθέτει πλήρη σειρά πραλίνων, σιροπιών παγωτού, ροφημάτων, μιγμάτων ζαχαροπλαστικής, επιδορπίων, κρεμών ζαχαροπλαστικής, φαρσιτούρων, βοηθημάτων ζαχαροπλαστικής και πρώτων υλών. Τα προϊόντα κυκλοφορούν με το σήμα της ΑΚΤΙΝΑ αλλά υπάρχουν και σειρές προϊόντων που διατίθενται ανάλογα με τις ανάγκες πελατών. Η εταιρία βρίσκεται συνεχώς δίπλα στις ανάγκες των πελατών της, όλων των κατηγοριών, παρέχοντας διαρκή υποστήριξη και φιλική, άμεση και εξειδικευμένη εξυπηρέτηση. Μέσα από τις ανάγκες των πελατών και τις νέες τάσεις που εμφανίζονται, γίνεται συνεχής ανάπτυξη νέων προϊόντων τόσο στις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες δραστηριοποίησης, όσο και σε νέες κατηγορίες προϊόντων. Επίσης, διαθέτει προϊόντα πολύ υψηλής και σταθερής ποιότητας και δεσμεύεται στη χρήση άριστων Α υλών σε κάθε προϊόν της, διασφαλίζοντας συνεχή και μεθοδικό έλεγχο σε όλη τη διάρκεια της παραγωγικής διαδικασίας.  Η παραγωγή των προϊόντων της γίνεται στην Ελλάδα με τα υψηλότερα πρότυπα της διεθνούς βιομηχανίας τροφίμων, καθώς είναι πιστοποιημένη για τη λειτουργία της με ISO 9001:2008. Έχει ελεγχθεί και είναι σύμφωνη με το Πρότυπο Responsible Sourcing. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής είναι πιστοποιημένες με HACCP 22000. Η ανάπτυξη νέων προϊόντων αποτελεί έναν από τους κύριους στόχους της εταιρίας. Τα τμήματα Έρευνας & Ανάπτυξης και Ποιοτικού Ελέγχου & Τεχνικής Υποστήριξης βρίσκονται ανάμεσα στα ηγετικά του κλάδου.

super-market-kerkyra-papageorgiou-food-service

ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ FOOD SERVICE ABEE Η εταιρεία PFS (Παπαγεωργίου Food Service ABEE), μια από τις κορυφαίες και δυναμικά εξελισσόμενες εταιρείες παραγωγής και διανομής τροφίμων, λειτουργεί στη Λάρισα από το 1991. Aπό την πρώτη κιόλας στιγμή, επιθυμία της ήταν να δημιουργήσει προϊόντα που να ικανοποιούν ή καλύτερα να ξεπερνούν τις προσδοκίες των πελατών της. Oργάνωσε ένα σύστημα διοίκησης επικεντρωμένο στην εξυπηρέτηση και την ικανοποίηση του πελάτη, συνδύασε τη γνώση με την εμπειρία της στο χώρο, εξοπλίστηκε με τα πιο εξελιγμένα μηχανήματα, χρησιμοποίησε παραδοσιακές συνταγές με άριστες πρώτες ύλες και οδηγήθηκε τελικά στη δημιουργία κορυφαίων προϊόντων, τόσο ποιοτικά όσο και γευστικά. Οι ιδιόκτητες, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις παραγωγής γύρου και κρεατοσκευασμάτων αποτελούνται από τη μονάδα παραγωγής, τα ψυγεία συντήρησης - κατάψυξης, τους αποθηκευτικούς χώρους των προϊόντων, το χώρο parking των φορτηγών της και τα γραφεία διοίκησης. Kαταλαμβάνουν συνολική έκταση 5000τ.μ., στα οποία απασχολούνται 70 άτομα μόνιμο προσωπικό. Οι γραμμές παραγωγής της PFS ημερησίως είναι: Γύρος 13.000 κιλά ανά οκτάωρο Σουβλάκια 8.000 κιλά ανά οκτάωρο Κρεατοσκευάσματα (μπιφτέκι - κεμπάπ) 7.000 κιλά ανά οκτάωρο Η φιλοσοφία της PFS είναι μια και είναι απλή: Δεν αφήνει τίποτα στην τύχη! O καθημερινός σας συνεργάτης Η PFS βρίσκεται πάντα στο πλευρό των επαγγελματιών της εστίασης με καθημερινή εξυπηρέτηση και καθημερινή φροντίδα. Διαθέτοντας τη μεγαλύτερη γκάμα φρέσκων και κατεψυγμένων προϊόντων που χρειάζεται μια σύγχρονη μονάδα μαζικής εστίασης (ψητοπωλείο, εστιατόριο, ξενοδοχείο), όπως γύρος, σουβλάκι, μπιφτέκι, κεμπάπ, σαλάτες, αλλαντικά, τυροκομικά, πατάτες και αρτοσκευάσματα καλύπτει άμεσα & ολοκληρωμένα κάθε ανάγκη των πελατών της. Για την διασφάλιση της άψογης διακίνησης και της άμεσης εξυπηρέτησης, η PFS δημιούργησε δικό της δίκτυο διανομών, εξοπλισμένο με πολυάριθμο στόλο φορτηγών - ψυγείων που καλύπτει και διανέμει καθημερινά σχεδόν σε όλη την Ελλάδα. Στην υπηρεσία της γεύσης Στην PFS δε μένουν στη μέχρι τώρα επιτυχημένη τους πορεία. Αναζητούν συνεχώς νέους τρόπους για να προσφέρουν στους πελάτες, την καλύτερη εξυπηρέτηση και δημιουργούν τις προϋποθέσεις που θα δώσουν νέα ώθηση και στη δική τους επιχείρηση. Στο πλαίσιο αυτό: Εμπλουτίζει διαρκώς μέσα από συνεχή έρευνα αγοράς την γκάμα των προϊόντων της προσθέτοντας νέα ελκυστικά προϊόντα που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις των επαγγελματιών και καλύπτουν κάθε τους ανάγκη. Αναβαθμίζει τον μηχανολογικό της εξοπλισμό με μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας. Βελτιώνει και διευρύνει διαρκώς το σύστημα διανομής της σε όλη την Ελλάδα, αποκτώντας νέους επιλεγμένους συνεργάτες για να καλύπτει γρήγορα και αποτελεσματικά κάθε ανάγκη των πελατών της. Σήμερα, το δίκτυο διανομής της εταιρείας είναι από τα πιο γρήγορα αναπτυσσόμενα στην Ελλάδα. Ποιότητα πιστοποιημένη με ISO Η PFS λειτουργώντας με τους κανόνες και τις αρχές της Ευρωπαϊκού επιπέδου αγοράς κρέατος, προσφέρει στους πελάτες της ποιότητα και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου. Είναι πιστοποιημένη από τον ΕΛΟΤ για την εφαρμογή Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας ISO 9001:2000 και για την εφαρμογή Συστήματος Διαχείρισης Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων - Ανάλυση Κινδύνων και Κρίσιμα Σημεία Ελέγχου HACCP 1416:2000. Σε όλα τα στάδια της λειτουργίας της, από την επιλογή των πρώτων υλών (χοιρινό, μοσχάρι, κοτόπουλο) που προμηθεύεται μόνο από πιστοποιημένα σφαγεία, την παραγωγή, την αποθήκευση και τη διανομή, οι ποιοτικοί έλεγχοι πραγματοποιούνται συνεχώς. Η τήρηση των διαδικασιών του συστήματος ποιότητας εφαρμόζονται με συνέπεια ώστε η διασφάλιση της υψηλής ποιότητας των προϊόντων της, να είναι για τους πελάτες της απλά…δεδομένη.   [gallery ids="626,1515,1514,1516,1517"]